صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۵ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹
یادداشت/ محسن پیرهادی؛

رجزخوانی کافی است

محسن پیرهادی طی یادداشتی نوشت: محسن فخری زاده، دانشمند کم‌نظیر حوزه هسته‌ای و دفاعی کشورمان و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع به شهادت رسید. ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت جان‌سوز ایشان به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران، خانواده و همکاران او، نکات زیر قابل‌بیان است.
کد خبر : 544019

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محسن پیرهادی طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت: محسن فخری زاده، دانشمند کم‌نظیر حوزه هسته‌ای و دفاعی کشورمان و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع به شهادت رسید. ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت جان‌سوز ایشان به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران، خانواده و همکاران او، نکات زیر قابل‌بیان است:


یک. ترور دانشمندان، بینه روشنی از ضعف و استیصال دشمنان این مرزوبوم در توقف روند پیشرفت برنامه‌های صلح‌آمیز دفاعی و موفقیت‌های علمی است. محسن فخری‌زاده، علاوه بر پژوهش و نوآوری، طی سالیان، شاگردان بسیاری تربیت‌کرده که راه او را ادامه خواهند داد.


دو. خط ترور معمولا زمانی تقویت می‌شود که دشمن زبون به‌واسطه اختلافات یا ناکارآمدی‌های داخلی، از خلأ   اشراف اطلاعاتی بهره برده و نسبت به حمله به سرمایه‌های ملت ایران ترغیب و تشجیع می‌شود.


ترور دانشمندان شهید هسته‌ای یعنی مسعود علی‌محمدی، مجید شهریاری، مصطفی احمدی روشن و داریوش رضایی‌نژاد در فاصله کمی از ایام فتنه ۸۸ به‌وقوع پیوست، همان روزهایی که رئیس دستگاه اطلاعاتی انگلستان از کُند کردن برنامه هسته‌ای ایران با اقدامات نامتعارف سخن می‌گفت و هم‌اکنون در فاصله یک سال از بی‌تدبیری مفرط بنزینی دولت و غائله آبان ۹۸، فرمانده سپاه قدس و دانشمند هسته‌ای ما ترور شده‌اند. همه ارکان و اجزای بی‌تدبیری، به‌اندازه خود در بی‌ثبات‌سازی و دامن زدن به آن وضعیت که نتیجه امروز را داشته، مقصرند.


سه. هرگونه مذاکره در هر سطحی، با کسانی که عامل یا حداقل شریک این جنایات وحشتناک‌اند، نشانگر بی‌عقلی، ضعف، زبونی و بی‌اطلاعی نسبت به اصول  روابط بین‌الملل و پا نهادن بر خون دانشمندان شهیدمان است.


چهار. انتقام این ترور بزدلانه، در دو حوزه اتفاق خواهد افتاد. بعد از این ترور، شرایط باید از حالت رجزخوانی و اعلامی وارد فاز تازه‌ و اجرایی شود. سیاست‌های این سال‌ها ما را به سربازی که تیر مشقی می‌زند مبدل کرده و مطالبه تجدیدنظر در این سیاست چه در داخل کشور و چه در هم‌پیمانان منطقه‌ای و بین‌المللی ما ضروری است. دوستان و حتی دشمنان ایران می‌دانند که ظرفیت و توان مقابله با چنین ضرباتی در کشور وجود دارد و منتظر اقدامات عملی هستند. در این راستا   انتقام اول باید عاجل، سخت و پشیمان کننده باشد که چنین عملی، دشمن را از رذالت‌های بعدی بازدارد. انتقام بزرگ‌تر، تکمیل و تکثیر فعالیت‌ها و اقدامات دانشمندان شهیدمان است که سلطه علمی استکبار را به زیر کشد، ان‌شاءالله


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر