صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

معرفی و تجلیل از 61 دانشجوی نمونه واحد علوم و تحقیقات با حضور نائب رئیس مجلس شورای اسلامی

از ۶۱ دانشجوی نمونه واحد علوم و تحقیقات در همایش گرامیداشت شانزدهم آذر روز دانشجو با حضور محمدرضا باهنر نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، دکتر علی عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات، مسئولان و معاونان این دانشگاه با اهدای تندیس و لوح یادبود قدردانی به عمل آمد.
کد خبر : 54387

به گزارش خبرنگار آنا، در این مراسم از دانشجویان نمونه این واحد متشکل از حسن ابوطالبى، سید مرتضى فاطمى نویسی، شقایق جبارى، محمد روستایی، پانیذ تهذیبى، پویا احمد ارمگه، افشان پزشکیان، زهرا على اکبر لو، مهرى رحیمى، مریم نصیر دهقان، مریم رجبى، علیرضا بهرامى، ستاره زاهدیان، عطیه افشار نجات، نازیلا قربان حسینى، لیزا صالحى تبار، ارزو عبداللهى، هانیه صدرالساداتى، محمد اربابیان، مریم سادات هاشمى، سحر سالارى، غزاله فراهانى، ریحانه جهانگیرى، علیرضا نیازى، شهریار آق اولى، مریم زارعى، نوید ترابى، موناسادات دربندى، حسین خالدیان، صبا نظریان، زینب عیوض‌پور، زینب حمیدزاده، مونا نجفى، صدیقه گرمسیرى، ساناز فرهاد، معصومه صابر، پریسا افتخار، فروزان فقیرى، ماندانا تند هوش، ازاده جعفرى، سید محمد طاهرى‌پور، حامد زنگنه، کریم احمدى دستگردى، شهریار تمدنانى، ناهید فرزانه وش، تارا افشارکى نیا، ثریا عیلانى، نگین قزلباش، سروش محمدى، زاهده فرزان، رضا نیل درآر، احسان نورمحمدى، فرزاد خدابنده، وحید اریان، نسرین محمدى ازاده، سمیه رهبرى نجف ابادى، پژمان دادخواه، فربد اجرلو، مانا حسینى باى، على دانایى و حسین خان بابایى که در عرصه‌های مختلف علمی، تحقیقاتی، آموزشی و... خالق اثر و خدمات مختلف بوده‌اند، تجلیل شد.


دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ کمی و کیفی برند خوبی است


نائب رئیس مجلس شورای اسلامی دراین مراسم با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از منظر کمیت و کیفیت به برند خوبی تبدیل شده است، گفت: در کشور در بعضی از حوزه‌ها متوجه مشکلات و معضلات اساسی هستیم که تاکنون به آنها توجه نشده است و در این زمینه نیازمند همکاری و یاری نخبگان دانشگاهی هستیم.



محمدرضا باهنر با بیان اینکه ۱۶ آذرماه نماد استکبارستیزی مردم بزرگ ایران اسلامی است، افزود: دانشجویان از سال ۱۳۳۲ تا کنون هرگاه مجالی یافته‌اند با اعلام حضور خود و آزادی خواهی در برابر ظلم و استکبار، قدم‌های شایسته‌ای برداشته‌اند.


نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وابستگی اقتصاد کشور به نفت یکی از معضلات موجود و قابل توجه است که تاکنون موفق به حل آن نشده‌ایم. از محل فروش نفت درآمد بالایی نصیب کشور می‌شود ولی متأسفانه میزان مصرف انرژی در ایران حداقل دوبرابر این درآمد است به نحوی که از لحاظ ضریب شدت مصرف انرژی رتبه اول را در منطقه داریم. همچنین وجود بالغ بر ۵ میلیون فارغ التحصیل بیکار نیز از دیگر معضلات حال حاضر است.


نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر اغراق نباشد باید بگویم دانشجویان نه تنها در دوران جنگ تحمیلی با نثار جان خود در برابر دشمن تا دندان مسلح مقاومت کردند، بلکه به جرأت می‌توان گفت هر روز نوآوری در علم و تجهیزات در تمامی زمینه‌ها نظیر عمران، نگهداری، تجهیزات دفاعی، بازمهندسی و... داشته‌اند.


باهنر با توجه به هشت سال دفاع مقدس گفت: دو نکته مهم در دوران هشت سال دفاع مقدس وجود داشته است. نکته اول قرار گرفتن ابرقدرت‌ها در یک جبهه که برای اولین بار بود که پس از جنگ جهانی دوم صورت می‌گرفت در برابر ایران بود.


وی تصریح کرد: نکته دوم این است که با توجه به مستندات تاریخی در طول ۲۰۰ سال گذشته، پیش از انقلاب اسلامی ایران همواره در منازعات جنگی به دلیل وابستگی ایران به دول غربی متحمل خساراتی جبران ناپذیر شده‌ایم این در حالی است که در هشت سال دفاع مقدس وجبی از خاک کشور را از دست ندادیم.


وی به پیشرفت‌های علمی کشور با توجه به اراده ملت ایران اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال در فناوری نانو، فناوری هسته‌ای، سلولهای بنیادی، تجهیزات دفاعی و... جزء کشورهای برجسته منطقه و دنیا هستیم، جالب این است که هر جا که دشمنان انقلاب خواستند با تحریم مانع از این پیشرفت‌ها شوند، با عزم راسخ و تلاش ملت بخصوص دانشگاهیان نه تنها دچار ضعف نشده‌ایم بلکه جزء کشورهای مطرح قرار گرفته‌ایم.


باهنر با بیان اینکه در چند سال اخیر شاخص توسعه انسانی نیز به دیگر شاخصه‌های کلان کشور‌ها افزوده شده است، گفت: جای خوشحالی دارد که ایران اسلامی توانسته است در اکثر شاخص‌ها رشد چشمگیری داشته باشد.


باهنر ادامه داد: ترورسیت‌های تکفیری بار‌ها به دنبال ایجاد نا‌امنی در ایران اسلامی بوده و هستند و تلاش بسیار زیادی برای رسیدن به اهداف خود دارند، به نحوی که در طول شش ماه گذشته بالغ بر صد‌ها مورد اقدام تروریستی کشف شده است. سربازان گمنام امام زمان (ع) به فضل الهی امنیتی منحصر به فرد را در ایران ایجاد کرده‌اند.


باهنر با توجه به برجام گفت: منتفی کردن PMD اولین آزمون گروه ۱+۵ در قبال عمل به تعهدات خودشان در برجام است، اگر به این تعهداتشان عمل نکنند، مطمئن باشند که برجام انجام نخواهد شد. البته با توجه به اخبار واصله، مسلئه PMD حل خواهد شد.


وی خاطرنشان کرد: مسئله تحریم‌ها حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از مسائل و مشکلات کشور ما را حل خواهد کرد، بقیه آن نیازمند تدبیر و شجاعت دارد که خوشبختانه دولت یازدهم از آن بی‌بهره نیست.


راه اندازى مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات در آینده نزدیک​


دکتر عباسپور هم با تاکید بر لزوم کاربردى شدن پایان نامه‌هاى دانشجویان براى حل معضلات کشور اظهار کرد: امید است واحد علوم و تحقیقات با توجه به امکانات و شاخص هاى موجود در این واحد دانشگاهى، در آینده نزدیک به یک قطب علمى پیشرو در جهان تبدیل شود.



به گزارش آنا، رئیس این واحد دانشگاهى در مراسم گرامىداشت روز دانشجو، با پاسداشت مقام شهداى شانزده آذر، انقلاب اسلامى، دفاع مقدس و مدافع حرم، گفت: شهداى ایران اسلامى در طول تاریخ براى حفظ استقلال و امنیت این مرز و بوم جان خود را فدا کرده‌اند و امروز نیز در خارج از مرزهاى کشور در حال دفاع از آرمان هاى انقلاب هستند.


وى ضمن خوشامدگویى به مهندس باهنر، نائب رئیس مجلس شوراى اسلامى، با اشاره به خدمات وی در مسیر اعتدال و میانه روى در سال هاى تصدى نمایندگى، به تشریح فعالیت‌ها در واحد علوم و تحقیقات پرداخت و اظهار کرد: واحد علوم و تحقیقات داراى بیش از ۴۰هزار دانشجو و بیش از۱۰۰۰عضو هیات علمى است که ۷۰۰نفر از آن‌ها را اعضاى هیأت علمى تمام وقت تشکیل مى دهند.


عباسپور با توجه به وجود آزمایشگاه هاى مجهز و پیشرفته این واحد دانشگاهى ادامه داد: راه اندازى کتابخانه و مرکز اسناد دکتر حبیبى در واحد علوم و تحقیقات اقدامى منحصربه فرد در سطح منطقه است.


وى از تصویب و راه اندازى مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات در آینده نزدیک براى تسهیل تاسیس و فعالیت شرکت هاى دانش بنیان خبر داد و تصریح کرد: امیداست، با راه اندازی این مراکز و شرکت‌ها گامى در مسیر نیل به اهداف مدنظر مقام معظم رهبرى براى ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه برداشته شود.


رئیس واحد علوم و تحقیقات، ادامه داد: عقد تفاهم نامه‌هاى متعدد در این واحد با صنایع، سازمان‌ها و بخش هاى مختلف کشور نظیر کشتى رانى، محیط زیست، انرژى اتمى و غیره در راستاى گسترش ارتباطات دانشگاه با صنعت انجام شده است.


دکتر عباسپور با توجه به فعالیت هاى چشمگیر مراکز تحقیقاتی واحد علوم و تحقیقات از جمله مرکز فیزیک پلاسما، محیط زیست، صنایع غذایى و غیره افزود: هم اکنون این واحد دانشگاهى داراى ۱۵مرکز تحقیقاتى و ۱۰شرکت دانش بنیان است که به زودى فعال مى شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر