صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۳ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹

برنامه‌های وزارت ارتباطات برای کسب‌وکارهای اینترنتی آسیب دیده چیست؟

اثنی‌عشری درباره اهداف کمیته مبارزه با کرونا وزارت ارتباطات توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر : 543486

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محمدباقر اثنی‌عشری عضو کمیته مبارزه با کرونا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوالی مبنی بر جزئیات و اهداف این کمیته اظهار کرد: کمیته‌ای تحت عنوان ویژه مبارزه با کرونا در حوزه فناوری اطلاعات تشکیل شده که شخص وزیر و معاونان وزارتخانه مانند: شرکت مخابرات، نماینده سندیکای مخابرات و... در این کمیته حضور دارند.


عضو کمیته مبارزه با کرونا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دو جلسه از این کمیته تشکیل شده است گفت: کمیته مامور است که از تمامی ظرفیت‌ها و ابزار‌های موجود شبکه داخلی و شبکه مخابراتی، زیرساخت‌های لجستیکی و اطلاعاتی، توانمندی‌های حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی برای پایش و مراقبت الکترونیکی افراد در قرنطینه و کنترل اضطراری و آنی بیماران، آموزش و اطلاع‌رسانی هوشمند و دقیق، حمایت از کسب و کار‌های در معرض و عرضه الکترونیکی محصولات و خدمات سازمان‌های صنعتی و کسب و کار‌ها، بهره بگیرد.


او گفت: افرادی که تست کرونای آن‌ها مثبت تشخیص داده شود، محدودیت‌هایی برای سفر با ابزار‌های حمل و نقل عمومی دارند و تسهیلاتی را همکاران برای حمل و نقل کسب و کار‌های اینترنتی در ساعت‌های ممنوعیت تردد پیگیری می‌کنند.


اثنی عشری بیان کرد: حدود ۹ ماه هست که درگیر کرونا هستیم و این موضوع اهمیت و نیاز به دولت الکترونیک را به صورت جدی‌تری نشان داده است.


لزوم استفاده از زیرساخت‌های الکترونیکی در زمان کرونا


عضو کمیته مبارزه با کرونا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اگر زیرساخت‌های الکترونیکی وجود نداشت، نمی‌توانستیم تا این حد کرونا را کنترل کنیم و مردم در حال حاضر در شرایط قرنطینه خریدها، آموزش و بسیاری از کار‌های خود را به واسطه زیرساخت‌های الکترونیکی ایجاد شده انجام می‌دهند.


او ادامه داد: حفظ شبکه، ادامه سرویس‌ها و پشتیبانی مراکز نیاز به تدابیری دارد و یکی از نکاتی که در این کمیته دیده شده، حمایت از کسب و کار‌هایی هست که در این شرایط به مردم خدمات رسانی می‌کنند.


اثنی عشری بیان کرد: دولت الکترونیک از روز اول بحث قرنطینه، به شکل‌های مختلف وجود داشته است.


دولت الکترونیک چه ضعف‌هایی دارد؟


عضو کمیته مبارزه با کرونا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوالی مبنی بر تکمیل بودن دولت الکترونیک افزود: دولت الکترونیک عقب ماندگی و کمبود‌هایی دارد، اما همکاران تلاش می‌کنند و قدم‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است.


او گفت: سال‌ها است که بحث دولت الکترونیک در کشور مطرح هست و این موضوع خیلی روند کندی داشت.


اثنی عشری ادامه داد: البته کرونا، بحران پیش آمده و نیازی که ایجاد شده، باعث شد این روند تسریع پیدا کند، اما به نظر من هیچ زمان تمام نمی‌شود، چراکه این فرآیند یک فرآیند زنده و پویا است.


عضو کمیته مقابله با کرونا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که رئیس کمیته چه کسی هست، گفت: رئیس کمیته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است.


او افزود: یکی از کار‌هایی که در این کمیته انجام می‌شود، بحث رهگیری بیماران و قطع زنجیره انتقال کرونا است، چراکه می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.


اثنی عشری بیان کرد: اتصال مراکز درمانی، اتصال به ابزار‌هایی که وجود دارد هم در این کمیته قطعا می‌تواند به ما کمک کند تا بتوانیم زنجیره انتقال را قطع کنیم و از شیوع آن جلوگیری شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر