جهش اقتصادی و رفع موانع تولید با استفاده از ظرفیتهای رودخانه «مند»/ کارگروه ویژه در خانه نخبگان تشکیل شد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در دوازدهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان بوشهر از فعالیتهای اشکان معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج در خانه نخبگان بسیج شهرستان دشتی با عنوان کسب رتبه برتر قدردانی شد و خانه نخبگان نیز رتبه برتر را کسب کرد.
معصومی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با توجه به این موفقیت درباره اقدامات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج و خانه نخبگان شهرستان دشتی اظهار کرد: خانه نخبگان بسیج شهرستان دشتی آبان 1398 در دانشگاه آزاد اسلامی خورموج گشایش یافت.
فعالیت نخبگان در چهار کارگروه و هسته تخصصی انجام میشود
وی افزود: شناسایی و جذب نخبگان، اندیشمندان، دانشآموختگان و دانشجویان مستعد و مبتکر شهرستان دشتی برای حمایت از طرحها، ایدهها، ابتکار و پژوهشهای عملیاتی در دستور کار خانه نخبگان بسیج قرار گرفت و اکنون فعالیت نخبگان در چهار کارگروه و هسته تخصصی انجام میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج درباره فعالیت هستههای علمی خانه نخبگان در حوزههای مختلف مطرح کرد: هستههای علمی در حوزههای انرژی، کشاورزی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و یک کارگروه ویژه برای رودخانه مند تشکیل شد که در این هستههای علمی احصای مسائل و مشکلات، تحلیل و ارائه راهکار توسط نخبگان شهرستان انجام میشود.
معصومی بیان کرد: شهرستان دشتی قطب تولید برق از انرژی خورشیدی، قطب کشاورزی محصولات خارج از فصل با بیشترین تعداد گلخانه در استان بوشهر است و سال گذشته برای نخستینبار در شهرستان تحقیق میدانی توسط دانشگاه با همکاری فرمانداری شهرستان درباره وضعیت اعتیاد در شهرستان دشتی انجام شد که نتایج آن در دستورکار جلسات کمسیون فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان قرار گرفته است.
وی بیان کرد: کارگروه تخصصی متشکل از مرکز روانشناسی دانشگاه، مرکز بهداشت شهرستان دشتی و مرکز بهزیستی شهرستان دشتی درباره تولید محتوای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محور فرزندپروری و ازدواج موفق و پیشگیری از طلاق و اعتیاد تشکیل شده و محتوای چندرسانهای تولید شده بهصورت گسترده از طریق بستر فضای مجازی در اختیار عموم مردم قرار میگیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج درباره نتایج کسب شده در کارگروه رودخانه مند توسط نخبگان و اندیشمندان شهرستان دشتی اظهار کرد: این رودخانه یک ظرفیت شکوفا نشده برای مردم منطقه است که بهدلیل معدود طغیانهای آن به شکل یک تهدید تعریف شده و مردم شهرستان از نعمتهای متعدد آن محروم شدهاند، با حضور فعالان و نخبگان این حوزه در دانشگاه، احصای مسائل در بخشهای مختلف حفظ منابع آبی، احیای زیستبومها، حفظ و بهبود شرایط محیط زیستی، طرحهای اقتصادی علممحوری که در کوتاهمدت منجر بهجهش تولید و اشتغالزایی برای مردم محروم میشود و موارد دیگر در سند راهبردی اقتصادی رودخانه مند تعریف شد.
استفاده از ظرفیتهای رودخانه مند برای کاهش مشکلات
این استاد دانشگاه بیان کرد: مجموعه بسیج نخبگان بر این اعتقاد و باور است که با استفاده از ظرفیتهای این رودخانه مشکل کاهش شدید منابع آبی سفرههای زیرزمینی، مهاجرت به شهرها، اشتغال مولد روستایی و ... کاهش مییابد و با اجرای طرحهای اقتصادی شاهد جهش چشمگیر اقتصادی و رفع موانع تولید خواهیم بود.
این مسئول درباره نقش دانشگاه آزاد اسلامی در خانه نخبگان بسیج شهرستان دشتی به آنا گفت: در چند سال اخیر دانشگاه در احصای مسائل اجتماعی و اقتصادی شهرستان حضور فعال داشته و دانشجویان و استادان دانشگاه در کنار نخبگان شهرستان دشتی در خانه نخبگان بسیج با رویکرد تحقیق و پژوهش و مهارتآموزی مبتنی بر نیازهای شهرستان گام برخواهند داشت، برای نمونه دانشجویان و استادان دانشگاه در رشته روانشناسی با تولید محتوای چندرسانهای و تعریف طرحهای پژوهشی ارتباط نزدیک و واقعی با مشکلات مردمی مرتبط با رشته تخصصی خود خواهند داشت.
معصومی افزود: این موضوع منجر به مهارتمحوری و معرفی دانشآموختگان توانمند در دانشگاه و از طرف دیگر ارائه خدمات کاربردی علممحور از بسیجیان به شهرستان خواهد شد، این مورد در سایر گروههای آموزشی ازجمله رشته حقوق و رشته گرایشهای فنی و مهندسی دانشگاه صادق است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/