صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
به ریاست جهان‌بین؛

جلسه شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
کد خبر : 542618

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور احمد صالحی‌آرا، رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران، سید صالح هاشمی گلپایگانی، رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی و محسن مؤمنی‌شریف، عظیم ابراهیم‌پور و معصومه آباد امروز در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


جهان‌بین در این جلسه با تبریک هفته بسیج گفت: هدف از تشکیل شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و به دنبال تفویض اختیارات مدیریتی ایشان در این حوزه به معاون فرهنگی دانشجویی صورت گرفت، استفاده از ظرفیت بی‌نظیر شهادت و ایثار و مقاومت در اعتلای فرهنگی دانشگاه است.


3 وظیفه شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی


وی با اشاره به ترکیب اعضای شورای سیاست‌گذاری حوزه شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این شورا سه وظیفه اصلی و خطیر برعهده دارد که شامل سیاست‌گذاری و تعیین خط مشی در حوزه جهاد، شهادت و مقاومت و تصمیم‌سازی برای سایر ارکان تصمیم‌گیر در دانشگاه، شناسایی اولویت‌ها و تصویب برنامه‌های مرکز شاهد و ایثارگران و نظارت و ارزیابی عملکرد این مرکز می‌شود.


عزت در سایه جهاد و مقاومت حاصل می‌شود


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر حفظ شأن و منزلت شهدا و خانواده آنان گفت: به هر میزان که فرهنگ شهادت، ایثار و مقاومت در جامعه تثبیت شود، آسیب‌پذیری‌ها کم می‌شود. به تعبیر امیرمؤمنان (ع) در سایه جهاد و مقاومت، عزت حاصل می‌شود و با ترک جهاد و مقاومت، حتی نباید انتظار انصاف از دیگران داشت.


جهان‌بین ضمن تشکر از زحمات، ابتکارات و تلاش‌های ارزشمند مرکز شاهد و ایثارگران بر تعمیق فعالیت‌های حوزه شاهد و ایثارگر تأکید کرد.


اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران در دانشگاه آزاد اسلامی


در این جلسه احمد صالحی‌آرا، رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارشی از عملکرد این مرکز پرداخت و گفت: تدوین برنامه‌ها بر اساس اسناد بالادستی، رصد برنامه‌ها به‌صورت حضوری و غیرحضوری، شناسایی نقاط قوت و ضعف و طراحی برنامه‌های سال 1400-1399 با عناوین متنوع، کاربردی و هدفمند از اقدامات این مرکز است.


وی با بیان اینکه مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی دارای اقدامات ابتکاری در زمینه‌های متعدد است، افزود: تهیه آلبوم بازدید از خانواده معظم شهدا، ارسال پیامک برای خانواده معظم شهدا، راه‌اندازی کمیته چهلمین سالگرد دفاع مقدس، فعال کردن دانشجویان دانشگاه فرشچیان (هنر) جهت طراحی تصاویر شهدای دانشگاه آزاد، انتخاب مدیر شاهد و ایثارگر نمونه و... از جمله این اقدامات است.


رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی به برنامه‌های معاونت آموزشی و دانشجویی این مرکز اشاره و بیان کرد: نظارت و پیگیری اجرای طرح تقویت بنیه علمی دانشجویان، برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای نخبگان دانشجویی، صدور مدرک تحصیلی افتخاری برای شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی، اخذ سهمیه برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی، تغییر رشته/گرایش دانشجویان، مشارکت در اجرای جشنواره سالانه جایزه ملی ایثار و... از برنامه‌های تدوین شده در این معاونت است.


وی، تکریم اساتید و کارکنان شاهد و ایثارگر، بزرگداشت روز شهدا، نامگذاری اماکن و معابر به نام شهدا، فضاسازی محیط دانشگاهی با تصاویر و زندگینامه شهدا، احداث یادمان‌های شهدا، برگزاری مسابقات فرهنگی، برگزاری یادواره شهدا و نشست‌های هیئت اندیشه‌ورز فرهنگی، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، پیگیری اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را از برنامه‌های معاونت فرهنگی مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد.


در ادامه جلسه اعضا به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.


ضرورت تدوین نظام موضوعات فرهنگ ایثار و شهادت برای پایان‌نامه‌ها


معصومه آباد بر لزوم کار تعمیقی در موضوع فرهنگ شهادت و ایثار تأکید کرد و گفت: خروجی کارها باید به‌نحوی باشد که خانواده شهدا در جامعه احساس اعتزاز کنند. همچنین ضروری است با تدوین نظام موضوعات بر اساس اولویت‌ها، برنامه مدونی برای حمایت از پایان‌نامه و رساله‌ها تنظیم شود.


محسن مؤمنی‌شریف در این جلسه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که کار در خصوص دفاع مقدس باید در یک برنامه معقول، 100 برابر شود، گفت: درس دفاع مقدس و تأمین استاد و محتوا در این خصوص بسیار کلیدی است.


وی همچنین بر اهمیت برنامه‌ریزی در خصوص بازیابی و تقویت جایگاه خانواده شهدا در جامعه تأکید کردند.


همچنین عظیم ابراهیم‌پور بر رسالت خانواده شهدا در ترویج و تعمیق فرهنگ شهادت استفاده از ظرفیت دفاع مقدس برای امروز و با اقتضائات دانشگاهی تأکید کرد.


سید صالح هاشمی گلپایگانی نیز بر اهمیت شناسایی شرایط موجود و تعریف موضع مطلوب و دستیابی به وضعیت مطلوب بر اساس برنامه مدون تأکید کرد. در این زمینه ضروری است شاخص‌های فرهنگ ایثارگری مشخص شود.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر