صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۳ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹
معاون دانشگاه آزاد اسلامی:

وظیفه مهم استادان بسیجی بالابردن قدرت تحلیل دانشجویان است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بالابردن قدرت تحلیل دانشجویان وظیفه مهم استادان بسیجی است، تأکید کرد که استادان باید با شناخت کلان از صحنه، دشمن و اهداف او را تشخیص دهند.
کد خبر : 542173

به گزارش  خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، فرزاد جهان‌بین در نشست با اعضای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تبریک هفته بسیج و با‌ توجه‌ به بیانات مقام معظم رهبری و انتظارات ایشان از استادان و به‌ویژه استادان بسیجی گفت: انتظاری که معظم‌له از استادان در جنگ نرم دارند، متفاوت‌تر از دیگران است و سطح خاصی از این انتظارات را بیان فرمودند.


وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دانشجویان را افسران جنگ نرم و استادان را فرماندهان این جنگ معرفی فرمودند، بیان کرد: افسر در این تعبیر نه به‌عنوان یک فرد بدون اختیار بلکه سربازی که باید اهل فکر، عمل، اجتهاد و بصیرت باشد و در صحنه جهادی فعالیت کند، منظور است و پرورش و تربیت این افسر عرصه نبرد بر عهده استادان است.


این مسئول، بالابردن قدرت تحلیل دانشجویان را وظیفه مهم استادان بسیجی برشمرد و عنوان کرد: استادان باید با افزایش امیدواری و نشاط زمینه شکوفایی و نقش‌آفرینی دانشجویان را فراهم کنند و با شناخت  کلان از صحنه، دشمن و اهداف او را تشخیص داده و برای ناکام گذاشتن دشمنان، طراحی‌های کلان انجام دهند.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کسانی که عضو بسیج می‌شوند، بیشتر به مراقبت نیاز دارند، گفت: استادان باید در کلاس‌های درسی زمینه گفتگو میان منتقد و موافق در مورد مسائل مبتلابه کشور را فراهم کنند و با درک صحیح و افزایش توان علمی خود نسبت به مسائل، قدرت راهبری و رفع شبهات را داشته باشند.


جهان‌بین با تأکید بر اینکه کسانی که ایمان دارند نه‌تنها از مشکلات نمی‌هراسند؛ بلکه با شجاعت و صلابت خود موجب قوت قلب دیگران شده و صحنه و نتیجه را عوض خواهند کرد، توضیح داد: مهم‌ترین رکن بسیج استادان، شناسایی و حل مسائل، بصیرت بخشی برای بسیجیان و دیگر افراد و دفاع صریح، قاطعانه و عالمانه از انقلاب است.


وی افزود: دشمن با نابودی ایمان و امید در کشور به دنبال زمین‌گیرکردن نظام جمهوری اسلامی ایران است. استادان نیز باید در نقطه مقابل با تبیین صحیح، دقیق و واقعی مسائل، نگذارند نیروی فعال جامعه، منفعل و ناامید شود.


تحریف‌زدایی عامل مهمی در حفظ اقتدار و صلابت نظام جمهوری اسلامی ایران است


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تحریف‌زدایی را عامل مهمی در حفظ اقتدار و صلابت نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.


به گزارش خبرنگار آنا، جهان‌بین در جمع هسته مرکزی بسیج دانشجویی استان بوشهر نیز با تأکید بر انجام کارهای پربازده و اثر بخش اما کم هزینه گفت: ارائه ایده و طرح‌های این چنینی نیازمند نوآوری است.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر دوش مردم استوار است، بیان کرد: صلابت نظام جمهوری اسلامی ایران برگرفته از عزت، حمایت و اعتقاد مردم است. اگر این ارتباط تضعیف شود، استواری نظام لطمه خواهد دید. همانگونه که پس از حوادث آبان، دشمن جرات ترور سردار سلیمانی را پیدا کرد؛ اما پس از شهادت شهید سلیمانی و حضور بی نظیر مردمی، در مقابل حمله به عین‌الاسد به دلیل حمایت مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران آمریکا جرات حمله نظامی به ایران را در خود پیدا نکرد.


این مسئول با بیان اینکه وظیفه امروز همگان حفظ نظام جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: تحریف زدایی عامل مهمی در حفظ اقتدار و صلابت نظام جمهوری اسلامی ایران است.


جهان‌بین با تأکید بر اینکه در این مسیر هر فرد باید از خودش شروع کند، ادامه داد: خودمراقبتی عامل بسیار مهم و تأثیرگذاری است. اول نباید اجازه داد فکر و ذهن‌مان مسموم القائات نادرست شود و سپس این طرز تفکر را به جامعه پرتو افکنی کرد.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر انجام راهکارهایی و برنامه‌هایی جذاب برای جذب مخاطب عنوان کرد: هر فرد باید در حد توان، ظرفیت و استعداد خود در توسعه خدمات اجتماعی تلاش کند تا با ایجاد رضایتمندی موجب جلب نظر و سپس جذب مخاطب شود.


وی با بیان اینکه سلوک، حسن برخورد، توان علمی و قوت فکری در این راه چاره ساز است، خاطرنشان کرد: جذب افراد به 2 عامل اقتدار صوری که ناشی از جایگاه و منصب و نیز اقتدار وجودی که از قدرت گفتمان و بیان معنویت است، به دست می آید که بی شک اقتدار وجودی از عامل دوم پایدارتر است همانگونه که شهدا بدون مسئولیت و منصب خاصی اما با خلوص نیت و قرب الهی در کار بالاترین اثرگذاری را حادث شدند.


انتهای‌ پیام/۴۱۱۷/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر