رفع شبهه از اذهان دانشجویان اقدام انقلابی استادان درس دفاع مقدس است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس؛ حبیب الله میرزائی در نشست با استادان درس دفاع مقدس دانشگاهها و مراکز دانشگاهی استان هرمزگان، نقش دشمن را در بیارزش کردن ارزشهای انقلاب اسلامی بهویژه ارزشهای دفاع مقدس بسیار مهم و حیاتی خواند و گفت: زیرسئوال بردن ارزشهای نظام جمهوری اسلامی یکی از نقشههای اصلی دشمنان برای انحراف مردم از مسیر انقلاب است.
وی تبیین ارزشهای دفاع مقدس را مهم ارزیابی کرد و افزود: دشمنان با ایجاد شبهاتی در ذهن جوانان در راستای به دنبال زیر سئوالبردن رشادتها، جوانمردیهای رزمندگان اسلام بهویژه خون هزاران شهیدی هستند که برای رسیدن به استقلال، آزادی جان در طبق اخلاص گذاردن و برای دفاع از این مرز و بوم بهجبههها رفتند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان هرمزگان از تدوین دانشنامه دفاع مقدس در استان هرمزگان خبر داد و اضافه کرد: در تدریس کتاب دفاع مقدس در دانشگاهها، جای خالی نقش جانبازان، ایثارگران، شهدا و رزمندگان و حتی مردم در این پازل کم است که باید با همت اساتید و صاحبنظران به این کتاب ارزشمند اضافه شود و جوانان بتوانند نقش استان خود را در این میان بیابند.
هدف دشمن نابودی امید، عزتنفس و اعتماد اجتماعی است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز در ابتدای این جلسه گفت: دشمنان در طول تاریخ اسلام همواره بهدنبال استراتژیهای جدید هستند و این میطلبد تا استادان با هوشیاری بیشتر به دنبال شناسایی این استراتژیها و ارائه راهکارهای علمی برای مقابله با آنان باشند.
محمود صباحیزاده اضافه کرد: دشمن همواره بهدنبال ناامید کردن جوانان از انقلاب است و میکوشد با حملات نرم فرهنگی، ذهن جوانان را از مسیر استقلال و انقلاب منحرف سازد و به گمراهی ببرد که نقش روشنگر استادان و صاحبنظران در این وادی بسیار مهم و حیاتی است که باید هوشیار تر از قبل عمل کنند.
وی از بین بردن امید، عزتنفس و اعتماد اجتماعی را سه اصل مهم دشمنان برای تخریب و ناامیدکردن جوانان از انقلاب عنوان کرد که مسئولان نظام، استادان دانشگاه و ... باید به این مهم توجه داشته باشند و برای مقابله با این دسیسهها راهحل علمی، فرهنگی و پژوهشی ارائه دهند.
دایرهالمعارف دفاع مقدس تالیف میشود
دبیر کارگروه ادبیات دفاعمقدس اداره کل حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز از تالیف دایرهالمعارف دفاع مقدس با تشکبل شورای علمی خبر داد و گفت: حضور صاحب نظران دانشگاهی و سرداران دفاع مقدس میتواند در تدوین این دایرهالمعارف نقش مهمی داشته باشد.
سمیه باستین اضافه کرد: برای تدوین این دایره المعارف 300 مدخل(سوژه) در نظر گرفته شده که باید نام برخی از شهدا و اشخاص، جغرافیای نظامی و وضعیت فرهنگی و سیاسی در آن به درستی تبیین و تعریف شود.
به گزارش آنا، این جلسه با اظهارنظر استادان ادامه یافت و مقرر شد جمعبندی نظرات برای بهبود در محتوای استانی کتاب دفاع مقدس بهکار گرفته شود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/