صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۹ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹

چند پیشنهاد برای استفاده مفید از تلفن همراه‌‌های قدیمی

بیشتر اوقات، هیجان خرید یک گوشی تلفن همراه جدید با یک حسرت آزاردهنده همراه است. شما باید از گوشی قدیمی که شاید چندین سال بهترین و همراه‌ترین دوست شما بوده؛ جدا شوید.
کد خبر : 541399

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، همیشه این‌طور نیست که گوشی‌های قدیمی یک مشکلی داشته باشند که شما را ناچار به خرید یک گوشی جدید کردند یا اینکه خراب شدند و از کار افتادند؛ صفحه‌نمایش آن‌ها شکسته شده یا باتری آن‌ها دیگر قابل استفاده نیست.


اگر یک گوشی قدیمی دارید که فقط به خاطر قدیمی بودنش آن را کنار گذاشتید و سراغ خرید یک اسمارت‌فون جدید رفتید؛ نیازی نیست احساس بدی در دل داشته باشید یا خجالت بکشید یا این گوشی را روی میز اتاق خود و جلوی چشم برای همیشه نگه دارید تا نشان دهید هنوز وفادار هستید.


روش‌های زیادی وجود دارد که هنوز از گوشی قدیمی خود استفاده کنید و آن را دور نیندازید یا با قیمت بسیار پایینی نفروشید. گوشی‌های قدیمی هنوز یک کامپیوتر همراه و یک دستگاه محاسباتی نسبتا قوی هستند. چرا از این فرصت برای تبدیل گوشی به یک گجت مفید و کاربردی دیگر در خانه استفاده نمی‌کنید.


در ادامه چند پیشنهاد و کاربرد جدید برای گوشی‌های قدیمی را مرور می‌کنیم. فرقی نمی‌کند گوشی قدیمی شما اندرویدی یا iOS است:


یک گوشی یدکی


هیچ‌چیزی مانند یک گوشی شکسته، گمشده یا دزدیده شده نمی‌تواند زندگی شما را مختل کند. به‌ویژه اگر در سفر و ماموریت و شرایط غیرعادی باشید که شدیدا به گوشی نیاز دارید و حتی یک دقیقه بدون گوشی نمی‌توانید ادامه دهید.


گوشی‌های قدیمی سالم را می‌توانید به عنوان یک گوشی یدکی همراه خود داشته باشید و در بدترین شرایطی که ممکن است در انتظارتان باشد؛ سریعا یک سیم‌کارت روی آن‌ها انداخته و دوباره تا حدودی به روال زندگی عادی خود برگردید.


گوشی‌های قدیمی همان دفترچه تلفن، اپلیکیشن‌ها، تنظیمات و برخی عکس‌ها و ویدیو‌های شما را دارند و یک گزینه سریع برای جایگزین شدن با گوشی اصلی گمشده یا دزدیده شده هستند.


داشتن گوشی دوم کمک می‌کند تا سر فرصت و با آرامش دوباره برای خرید یک گوشی جدید اقدام کنید و مجبور نباشید در یک شهر غریب و تحت فشار پول زیادی برای خرید اسمارت‌فون بدهید.


کنترل از راه دور اضافی


بسیاری از گوشی‌های قدیمی با نصب یک اپلیکیشن یا انجام تنظیماتی به یک ریموت برای تلویزیون، پخش‌کننده‌های صوتی و تصویری یا دستگاه‌های اینترنت اشیا درون خانه تبدیل می‌شوند.


Apple TV یک اپلیکیشن عالی کنترل از راه دور برای آیفون و Google Home app هم یک اپ ریموت برای دستگاه‌های کروم‌کست در اندروید و iOS است. اپلیکیشن Roku برای اندروید و iOS هم می‌تواند یک برنامه ریموت جایگزین باشد.


از دیگر برنامه‌های کنترل از راه دور برای تلویزیون می‌توان به Amazon Fire TV و TiVo باز هم برای اندروید و iOS اشاره کرد.


دستگاه بازی


‌می‌توانید از تلفن همراه قدیمی خود به عنوان یک پلتفرم بازی استفاده کنید. گیمر‌ها مبتکر هستند. ابزار‌های زیادی مانند Moga Mobile Gaming Clip برای کنترلر بی‌سیم ایکس‌باس وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد یک گوشی قدیمی را به یک کنترلر کنسول بازی تبدیل کنید.


اگر اهل بازی با کنسول نینتندو سوئیچ هستید؛ ابزار Razer Kishi برای اندروید و iOS می‌تواند حس خوبی داشته باشد. فقط باید توجه کنید این گجت‌ها از همه بازی‌های ویدئویی جهانی پشتیبانی نمی‌کنند و فقط برخی از بازی‌ها با این کنترلر‌ها سازگاری دارند.


بهتر است پیش از خرید یکی از این ابزار‌ها برای اضافه کردن به گوشی قدیمی، کاملا درباره بازی‌های سازگار با آن آگاهی پیدا کنید.


ساخت وبکم


یکی از بهترین مصارف گوشی قدیمی برای وب‌کم‌ها هست. مقالات و آموزش‌های زیادی در اینترنت برای این موضوع یافت می‌شود و اگر تمایل داشته باشید؛ باید یکی از آن‌ها را بخواهید.


وبکم‌ها برای ارتباطات ویدئویی، استفاده از برنامه‌هایی مانند زوم یا به عنوان دوربین امنیتی بسیار مفید هستند. از سوی دیگر، تلفن‌های همراه به دوربین‌های قوی مجهز شدند؛ حتی اگر یک گوشی قدیمی چند ساله باشد.


بنابراین، به جای انتظار برای خرید یک وبکم قوی، می‌توانید گوشی تلفن همراه قدیمی خود را وبکم کنید.


دستگاه پخش‌کننده


پیش از اینکه آیفون ساخته شود؛ شما مجبور بودید دو دستگاه همراه خود داشته باشید. یک گوشی و یک پخش‌کننده موسیقی مانند iPod.


الان، تلفن همراه قدیمی شما هنوز می‌تواند یک دستگاه پخش‌کننده موسیقی یا یک دستگاه مالتی‌مدیا پشتیبان و ذخیره‌کننده محتوا‌های مالتی‌مدیا باشد.


گوشی قدیمی به وای‌فای وصل می‌شود و شما می‌توانید از آن در پلتفرم‌های استریم استفاده کنید. همین‌طور، می‌توانید از گوشی قدیمی برای سرگرم کردن کودک استفاده کنید.


اولین گوشی کودک


صحبت از کودکان شد. تلفن قدیمی شما می‌تواند یک دستگاه شروع‌کننده خوب برای کودکان باشد. اولین گوشی کودک با انواع بازی‌ها و اپلیکیشن‌های مناسب سن آن‌ها تا بتوانند تجربه‌های کاربری خود با دستگاه‌های دیجیتالی را پرورش دهند.


حتما باید یک نرم‌افزار کنترل والدین روی گوشی نصب و فعال کنید. اگر گوشی قدیمی شما توسط کودک خراب، شکسته و گم شود؛ شما زیاد حسرت نمی‌خورید و پول کلانی از دست نداید.


اهدا به افراد نیازمند


در خارج از ایران، سازمان‌های غیرانتفاعی هستند که گوشی قدیمی شما را گرفته، بازسازی و نوسازی کرده و استفاده‌های خوبی از آن‌ها می‌کنند. یکی از این استفاده‌ها، اهدای این گوشی‌ها به افراد نیازمند است.


شاید در ایران هم مکان‌هایی برای چنین کاری باشد. افزون بر این، خود شما هم می‌توانید با کمی خرج کردن، ظاهر گوشی را نو و تمیز کنید؛ مثلا کاوری جدیدی برای آن بخرید یا به طور کامل گوشی را تمیز و برق بیندازید و با کابل شارژ جدیدی به افراد نیازمند اطراف خودتان هدیه بدهید.


این روزها، خانواده‌های زیادی برای تحصیل مجازی فرزندشان به گوشی‌های نسبتا قوی نیاز دارند، ولی هزینه خرید چنین گوشی‌هایی را ندارند.


پیش از اهدای گوشی به فرد دیگری، حتما گوشی قدیمی خود را ریست کارخانه کنید تا هیچ اطلاعات و حساب کاربری از شما روی آن باقی نماند.


تکه تکه کردن گوشی


بهترین فرصت برای افراد کنجکاو، هکر و محقق است تا یک گوشی قدیمی را باز کرده و ببینند درون آن چه خبر است.


سایت iFixit دستورالعمل‌های کاملی برای باز کردن قطعات یک گوشی از هم دارد و به شما آموزش می‌دهد چگونه به طور موفقیت‌آمیزی تمام قطعات گوشی خود را جدا کنید.


یک گوشی قدیمی که دیگر قابلیت استفاده ندارد؛ بهترین گزینه برای کار‌های آزمایشگاهی و کالبدشکافی الکترونیکی است. بسیاری از قطعات جدا شده گوشی را می‌توانید در پروژه‌های دانشجویی خود استفاده کنید و دیگر پولی برای خرید آن‌ها از بازار نپردازید.


منبع: یک پزشک


انتهای پیام/ 


انتهای پیام/

برچسب ها: گوشی هوشمند
ارسال نظر