صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۳ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹
اسماعیلی جاوید خبر داد؛

بررسی درمان زخم‌های مزمن از طریق سیستم‌های مجازی در کنگره زخم و ترمیم بافت

مدیر مرکز ترمیم زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت با حضور 15 مهمان خارجی به صورت مجازی برگزار می‌شود.
کد خبر : 541306

غلامرضا اسماعیلی جاوید در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: پنجمین کنگره بین‌المللی و هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با حضور بیش از 15 میهمان بین‌المللی از کشورهای استرالیا، مالزی، آفریقای جنوبی، آلمان، کانادا و آمریکا از 12 تا 14 آذرماه به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد. این سه روز فرصتی برای متخصصان و پژوهشگران برای به اشتراک گذاشتن تجربیات خود و آخرین دستاوردهای حوزه زخم و ترمیم بافت است.


دبیر اجرایی کنگره زخم و ترمیم بافت با اشاره به مصادف شدن زمان برگزاری این کنگره با روز جهانی معلولین درباره اهمیت این کنگره توضیح داد: زخم پای دیابتی، بالاترین علت قطع عضو به دلایلی غیر از تصادفات است. دیابت یکی علت‌های مهم قطع اندام و ایجاد معلولیت برای بیماران به شمار می‌رود؛ به دلیل شیوع بالای این بیماری، تعداد زیادی از بیماران سالانه تحت جراحی‌های مختلف از قبیل قطع انگشت و قطع پا از زیر زانو قرار می‌گیرند که این مسئله باعث ازکارافتادگی بیماران و کاهش شدید کیفیت زندگی آن‌ها می‌شود.


اسماعیلی جاوید با اشاره به اپیدمی ویروس کرونا و استفاده بیشتر از بسترهای الکترونیکی گفت: در کنگره پیش رو بناست ارائه خدمات پیشگیری و درمان زخم‌های مزمن از طریق سیستم‌های مجازی، دوراپزشکی (Telemedicine یا پزشکی از راه دور) مورد بررسی قرار بگیرد که تا حد امکان از قطع عضو بیماران پیشگیری شود و کیفیت زندگی این بیماران بهبود پیدا کند.


دبیر اجرایی کنگره زخم و ترمیم بافت با دعوت از همه پرستاران، پزشکان و پژوهشگران فعال در حوزه مدیریت زخم‌های مزمن برای شرکت در کنگره به‌صورت سخنرانی، پوستر یا شنونده، اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند تا این هم‌افزایی به‌طورقطع در ارتقای سطح سلامت جامعه مؤثر خواهد بود.


پژوهشگران تا 30 آبان ماه می‌توانند برای ارسال مقالات خود اقدام کنند. علاقه‌مندان می‌توانند اطلاعات بیشتر را از سایت کنگره زخم و ترمیم بافت یا سایت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دریافت کنند.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر