صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۱ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹
شریفی خبر داد؛

تدوین 11 چالش در برنامه علمی صنعت سلامت

مجری برنامه علمی صنعت سلامت از تدوین 11 چالش در برنامه علمی صنعت سلامت خبر داد.
کد خبر : 541269

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین نشست از برنامه هفتم شورای راهبردی استان تهران صبح امروز در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور محمد علی‌اکبری رئیس دبیرخانه برنامه علمی استان و  دبیرخانه پایش آزاد برگزار شد.


در بخشی از این نشست رضا شریفی، مجری برنامه علمی صنعت سلامت گفت: تاکنون در این برنامه علمی ۱۱ چالش احصا و تدوین شده است و بر روی سامانه پژوهشیار قرار گرفته است که ۶ چالش آن اصلاح نهایی و به روز رسانی شده است.


وی ادامه داد: تا کنون ۱۵۶ پروژه در مقطع ارشد و ۶۳ پروژه در مقطع دکتری در این برنامه علمی اخذ شده است.


مجری برنامه علمی صنعت و سلامت به ارتباط استادان و دانشجویان با دبیرخانه برنامه علمی تاکید کرد و گفت: اکنون سرعت پیشروی نظام پایش آزاد نسبت به گذشته بیشتر شده است زیرا ریل گذاری اولیه آن صورت گرفته است.


شریفی عنوان  کرد: پتانسیل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، حمایت مدیریت این دانشگاه و انتخاب درست مجری برنامه علمی سه عاملی است که منجر به کسب موفقیت برنامه علمی خواهد شد.


وی افزود: شبکه سازی و گفتمان سازی  در پیشبرد اهداف نظام پایش دانشگاه آزاد اسلامی نقش به سزایی دارد و در نظام پایش آزاد باید نگاه واحد محور کنار گذاشته شود و از پتانسیل دیگر واحدها نیز استفاده شود.


وی با تاکید بر هم افزایی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در تکمیل شورای دانشی باید از اساتید دیگر واحدهای دانشگاهی دعوت به همکاری کنیم.


مجری برنامه علمی صنعت و سلامت در پایان سخنان خود، خواستار راه‌اندازی شبکه‌های تخصصی شد و گفت: شبکه تخصصی مجموعه‌ای از افراد متخصص در یک زمینه پژوهشی هستند که می‌توانند با یکدیگر در آن رشته مشخص هم افزایی داشته باشند.


محمد علی‌اکبری، رئیس دبیرخانه پایش آزاد ضمن استقبال از راه اندازی شبکه تخصصی گفت: این طرح خوبی است که تا کنون برای دستیابی به آن اقداماتی نیز صورت گرفته است.


گفتنی است برنامه علمی صنعت و سلامت بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب است.


 انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر