صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۰ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹

مواد خوراکی که ما را از ابتلا به کرونا حفظ می‌کند

دانشمندان آلمانی اعلام کرده اند که تا ۹۷% ویروس کرونا توسط برخی از مواد خوراکی معمولی از بین می‌رود.
کد خبر : 541101

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققین انستیتوی ملکول و ویروس شناسی مرکز طبی دانشگاه اولما بر روی مواد خوراکی موثر در برابر بیماری کرونا مطالعه کردند.


طبق گزارش متخصصین آلمانی، توت می‌تواند فعالیت ویروس را در بدن انسان نابود کند. آن‌ها همچنین معتقدند که آب انار می‌تواند تا ۸۰ درصد از عوامل امراض ناشی از ویروس کرونا را از بین ببرد. مابقی آب میوه‌های طبیعی و چای سبز نیز می‌تواند اثرات این بیماری را تضعیف کنند، زیرا این آب میوه‌ها دارای محیط اسیدی و پلی فنول‌های گیاهی هستند و مصرف آن ها تا ۹۷% باعث از بین رفتن ویروس کرونا خواهد شد. 


پیش از این، دانشمندان انستیتوی دانشگاه واشنگتن با استفاده از داروی ضد افسردگی فلووکسامین راهی برای جلوگیری از عوارض شدید بیماران مبتلا به ویروس کرونا را یافتند. همچنین با کاهش التهاب، فلووکسامین می‌تواند حال بیماران مبتلا به ویروس کرونا را بهبود ببخشد.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر