صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۲ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹
تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

کتاب «مکان و لامکان» در 8 فصل به بازار نشر رسید/ بررسی هویت فردی و معماری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد و مؤلف کتاب «مکان و لامکان» عنوان کرد: هویت واژه‌ای است که دارای ابعاد مختلف بوده و بحث درباره‌ آن بسیار گسترده است، این موضوع در معماری ارتباط زیادی با انسان دارد.
کد خبر : 540664

محمد بهزادپور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در هشتگرد با اشاره به چاپ و انتشار کتاب «مکان و لامکان» اظهار کرد: هویت واژه‌ای است که دارای ابعاد مختلف بوده و بحث درباره‌ آن بسیار گسترده است. این موضوع در معماری ارتباط زیادی با انسان دارد. در این اثر هویت از دو جنبه هویت فردی و هویت معماری مورد بررسی قرار گرفته است.


وی اضافه کرد: سؤالی که مطرح می‌شود اینکه هویت در معماری چگونه به وجود می‌‌آید و یک بنا با وجود چه شاخصه‌هایی هویت‌مدار می‌‌شود؟


استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد عنوان کرد: هویت با فضا و کالبد که در معماری و شهرسازی توسط سازندگان اجرا می‌شود به وجود می‌آید که بر هویت انسان نیز مؤثر است؛ چراکه با قرارگرفتن فرد در فضا و محیط، فعالیت و ارتباطی در آن اتفاق می‌افتد که منجر به خاطره‌سازی و در نهایت این موارد موجب ایجاد هویت می‌‌شود.


بهزادپور بیان کرد: نتایج بررسی‌ها ما را به سمت شناخت کامل از مکان، عوامل مؤثر بر شکل‌گیری مکان، تغییر و تحولات مکان از گذشته تا به امروز و مقایسه تطبیقی بین تأثیر مکان دیروز و امروز بر انسان سوق می‌دهد.


وی عنوان کرد: این روش ما را در راستای طراحی بهتر به‌ویژه در حوزه مسکن کمک می‌کند. مباحث موجود در کتاب «مکان و لامکان» شامل هشت فصل (فصل اول: مکان، فصل دوم: هویت مکان، فصل سوم: حس مکان، فصل چهارم: روح مکان، فصل پنجم: تعلق مکان، فصل ششم: دلبستگی مکان، فصل هفتم: وابستگی مکان و فصل هشتم: لامکان) است.


استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد متذکر شد: مخاطبان این کتاب (معماران، شهرسازان، طراحان شهری، معماران داخلی، دانشجویان معماری و رشته‌های مرتبط با آن) هستند.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر