صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۰۰ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹

سلطه دلار در بازارها به چالش کشیده شد

ری دالیو، بنیان‌گذار بزرگ ترین صندوق پوشش ریسک جهان یوان را اصلی ترین رقیب برای دلار در آینده دانست.
کد خبر : 540585

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، «ری دالیو»،  بنیان‌گذار و مدیرعامل گروه مالی بریج واتر که بزرگ‌ترین صندوق پوشش ریسک جهان نیز محسوب می شود با بیان اینکه معتقد است جایگاه دلار در ماه های اخیر تضعیف شده است، از جذاب تر شدن یوان برای سرمایه گذاران ارز خبر داد و افزود: بازار ارز جهانی اکنون در یک لحظه حساس قرار دارد و شاهدیم سلطه دلار در بازارها به چالش کشیده در حالی که علاقه به بازار مالی چین رو به افزایش است.


دالیو که مهمان یک همایش مجازی در سای شین بود از توسعه سریع بازار سرمایه چین استقبال کرد اما هشدار داد که درهای این بازار به روی خارجی ها هنوز کاملا باز نیست و با وجود جذابیت این بازارها، هنوز سرمایه گذاران خارجی به تعداد بالا وارد بازار سرمایه چین نشده اند. به گفته دالیو، زمانی که از نظر بنیادین، چالش های پیش روی دلار بیشتر شود، یوان چین به گزینه اصلی سرمایه گذاران خارجی بدل خواهد شد.  


بسیاری از سرمایه گذاران، مدیران صندوق های پوشش ریسک و بانکداران نسبت به کاهش بیش از پیش ارزش دلار مقابل سایر ارزهای معتبر جهانی هشدار داده اند که یکی از بدبینانه ترین آن ها مربوط به «استفان روچ»، اقتصاددان آمریکایی بود که در پیش بینی خود، خبر از ریزش ۳۵ درصدی ارزش دلار مقابل سایر ارزها تا پایان امسال را داده بود.


روچ در گفت‌وگو با سی‌ان‌بی‌سی با اشاره به اینکه داده های مربوط به شاخص های کلان نظیر پس انداز و حساب جاری چندان دلگرم کننده نیستند، گفته بود: کسری حساب جاری آمریکا از هر کشور دیگری در جهان بیش‌تر است و در سه ماهه دوم سال وضع خیلی بدتر شده است. مجموع پس انداز دولت، کسب و کارها و شهروندان به سطوح پایین کم سابقه ای است که شاید تنها در طول بحران مالی ۲۰۰۹ مشابه آن را دیده بودیم.  


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: قیمت دلار
ارسال نظر