صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۹ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹
نایب رئیس مجلس:

حقوقی‌هایی که قوانین بورس را دور می‌زنند، دولتی هستند

نایب رئیس مجلس گفت: گرچه حقوقی‌های فعال در بازار بورس در ظاهر تعاونی هستند ولی عملا دولتی بوده و مدیرانشان را دولت منصوب می‌کند.
کد خبر : 540427

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران درباره وضعیت بازار سرمایه و عملکرد شرکت‌های حقوقی گفت: در ایامی که بازار بورس رشد خوبی داشت، این تذکر داده شد که این رشد ممکن است باعث عدم کنترل بازار شود. متاسفانه همان طور که در گذشته در موسسات مالی و اعتباری شاهد بودیم، برخی از بازارهای بورس به علت عدم رعایت مقررات دچار مشکل شدند. 
وی ادامه داد: شرکت‌های حقوقی از فرصت ایجاد شده سوء استفاده کردند و با سقوط بازار به دنبال خریدهای ارزان‌تری در بازار بورس بودند.البته مشکل اصلی عدم کنترل بازار است چرا که سیاست ثابت و درستی بر آن حاکم نیست. 


نائب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: اجرای مصوبات شورای عالی بورس را دنبال می‌کنیم و گر چه به مصوبات این شورا نقدهایی وارد شده است اما ما در مجلس به دنبال این هستیم که هر چه سریعتر و با دقت این مصوبات اجرا شود.


وی ادامه داد: برخی از شرکت‌های حقوقی به این مصوبات عمل نمی‌کنند و یا به صورت صوری در موضوعاتی نظیر بازارگردانی عمل می‌کنند؛ از آیت الله رییسی خواستیم که قوه قضاییه در حراست از مصوبات شورای عالی بورس وارد شود و در حال حاضر هم این موضوع پیگیری می‌شود و به شرکت‌های حقوقی ابلاغ شده که عدم انجام وظایفشان به عنوان اخلال در نظام اقتصادی کشور شناسایی و برخورد می‌شود.


قاضی زاده هاشمی در ادامه تاکید کرد: برخی می‌گویند بازار سرمایه بازار پر ریسکی است که نمی‌توان آن را با این قوانین اداره کرد، اگر هم چنین باشد باید مراقبت می‌شد تا افراد عادی، خودشان وارد این بازار نشده یا با واسطه نخبگان و تشکل‌ها وارد بازار شوند. این افراد این سخنان را حالا بیان می‌کنند که فشار به منافع قدرت‌های مالی و نهادهای پرقدرت آمده است.


وی خاطرنشان کرد: رانت اطلاعاتی، خرید در لحظه، استفاده از برخی نرم افزارهای خاص برای ایجاد صف در بازار بورس فعالیت‌هایی است که مصادیق اخلال در نظام اقتصادی کشور محسوب می‌شود و بنا شده تا دادستان کل کشور این موضوعات را بررسی کنند.


نائب رییس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: نکته جالب اینجاست که حقوقی‌های فعال در بازار بورس همه دولتی هستند و گرچه در ظاهر متعلق به تعاونی هستند ولی مدیرانشان را دولت منصوب می‌کند. این افراد برای به سود رسیدن خودشان، دیگران را متضرر می‌کنند که شرعی هم نیست.


انتهای پیام/4151/


انتهای پیام/

ارسال نظر