صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹
زندگی با کرونا/120

کنترل محیطی کرونا در کیوسک‌های مطبوعاتی و موادغذایی چگونه است؟

راهنمای کنترل محیطی کرونا ویروس در کیوسک‌های مطبوعاتی و موادغذایی اعلام شد.
کد خبر : 540287

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راهنمای کنترل محیطی کرونا ویروس در کیوسک‌های مطبوعاتی و موادغذایی از سوی مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت اعلام شد.


بخشی از دستورالعمل‌های بهداشت فردی در کیوسک‌ها بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است: 



  • داشتن کارت بهداشت برای کلیه دست‌اندرکاران موادغذایی الزامی است.

  • مسئول چیدمان کتاب، مجله و موادغذایی موظف به استفاده از دستکش یکبار مصرف است.

  • دریافت وجه و تحویل اجناس توسط متصدی با دستکش انجام شود.

  • عرضه موادغذایی و خوراکی روباز ممنوع است.

  • در هنگام نظافت از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده شود.


راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در آمبولانس‌ها، مواردی را به‌منظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از: 



  • شستشو و گندزدایی مستمر ظروف و تجهیزات مورد استفاده در کیوسک‌های عرضه موادغذایی

  • وسایل نظافت پس از هر بار نظافت گندزدایی شود.

  • برای تمیز کردن سطوح، قفسه و ویترین از دستمال یکبار مصرف استفاده شود.


انتهای پیام/۴۱۰۵


انتهای پیام/

برچسب ها: زندگی با کرونا
ارسال نظر