7 هزار دکل بیتیاس در تهران وجود دارد/ تعداد کمی از این دکلها شناسنامه دارند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رضا تقیپور با اشاره به اینکه تحقیقات نشان میدهد که فقط در شعاع 120 سانتی متری از آنتن فرستنده و به صورت مستقیم، سیگنالهای مضری برای انسان وجود دارد، اظهار کرد: معمولا محل نصب آنتنها در پشت بامها و دکلهای خود ایستا بیش از این مقدار تعیین شده است و در فاصله موجود هم، افراد تردد و یا حضور ندارند که به صورت مستقیم در برابر آنتن قرار گرفته باشند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درباره روند شناسنامه دار کردن دکلهای موجود در شهر تهران به مصوبه شورای شهر برای شناسنامه دار کردن دکلهای موجود در شهر اشاره کرد و گفت: دکلهایی که قبل از مصوبه شورا در سال 1378، نصب شدهاند شناسنامه ندارند اما دکلهایی که به دنبال تصویب کارگروه مربوطه نصب شدهاند همه دارای شناسنامهای هستند که نقطه جفرافیایی نصب دکل، مشخصات دکل، ارتفاع و اینکه چند آنتن میتواند بر روی آن نصب شود، در این شناسنامهها وجود دارد.
تقی پور درباره نحوه نظارت بر دکلهای موجود در تهران توضیح داد: به دلیل شکایت شهروندان، دکلهایی که شناسنامه ندارند و کارگروه تشخیص میدهد که محل نصب آنها درست نیست از طریق کمیسیون ماده 100 جمع آوری میشوند که تاکنون در چندین مورد با وجود همه سفارشها، این حکم جمع آوری به اجرا درآمده و اغماضی صورت نگرفته است.
وی تصریح کرد: معمولا دکلهایی که جاگذاری مناسبی نداشتند، با شکایت و اعمال قانون جمع آوری شدهاند چرا که شکایت مردمی و درخواست شهروندان بلافاصله در شرکت ارتباطات شهر بررسی و اعمال نتیجه میشود. بنابراین میتوان گفت؛ ایستگاهها و آنتنهایی که در حال حاضر در سطح شهر فعال هستند، به طور عمده تخلفی ندارند.
انتهای پیام/