صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۴
عضو هیات مدیره انجمن جراحان ارتوپدی ایران:

شکستگی مچ‌دست شایع‌ترین اختلال ارتوپدی در زنان است

یک عضو هیات مدیره انجمن جراحان ارتوپدی ایران، گفت: شایع‌ترین مراجعات به اورژانس ارتوپدی مربوط به شکستگی مچ‌دست است، به طوری که از هر 6 شکستگی که به اورژانس ارتوپدی مراجعه می‌کنند یک مورد مربوط به مچ‌ دست و انتهای ساعد است.
کد خبر : 53707

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر رضا شهریار کامرانی، عضو هیات مدیره انجمن جراحان ارتوپدی ایران گفت: شایع‌ترین مراجعات به اورژانس ارتوپدی مربوط به شکستگی مچ‌ دست است به طوری که از هر 6 شکستگی که به اورژانس ارتوپدی مراجعه می‌کنند یک مورد مربوط به مچ‌ دست و انتهای ساعد است.


وی در خصوص علل شکستگی مچ‌ دست، عنوان کرد: شکستگی‌های مچ‌ دست عمدتا 2 دلیل دارند؛ اول در افراد مسن است که به دلیل از دست دادن تعادل خود در راه‌ رفتن شانس بیشتری برای زمین خوردن دارند، علت دوم که بسیار حائز اهمیت است، پوکی استخوان ذکر می‌شود.


کامرانی اضافه کرد: شکستگی مچ‌ دست در خانم‌ها به خصوص در نژاد سفید نسبت به آقایان بیشتر است، زیرا این افراد بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند.


وی اظهار کرد: شکستگی مچ‌ دست معمولا دو عارضه ایجاد می‌کند؛ اول اینکه برای مدت طولانی شخص را از زندگی عادی خود محروم می‌کند و دومین عارضه در واقع پی‌بردن به پوکی استخوان در فرد بیمار است.


این عضو هیات مدیره انجمن جراحان ارتوپدی ایران در خصوص پوکی استخوان، بیان کرد: پیشگیری از پوکی استخوان از سنین جوانی شروع می‌شود. استفاده از رژیم غذایی مغذی و مفید، لبنیات، سبزیجات در میوه‌های تازه، کلسیم و ورزش کردن از جمله راهکارهای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان است.


وی اضافه کرد: ورزش کردن و آفتاب گرفتن از نکات بسیار مهم است اما درمان‌های تکمیلی نباید نادیده گرفته شوند. خانم‌ها پس از یائسه شدن و افرادی که در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند باید از این نوع درمان‌ها استفاده کنند.


کامرانی در مورد افراد در معرض پوکی استخوان اظهار کرد: کسانی که هورمون کورتیزول خون آنها بالا رفته یا بیماری‌هایی دارند که باید از داروهای پوک کننده استخوان مانند کورتون استفاده کنند افراد پرخطر هستند.


وی ادامه داد: شکستگی‌ها می‌توانند نشانه‌ پوکی استخوان باشند که باید جدی گرفته شودف زیرا تقریبا یک سوم از موارد مرگ و میر در سال اول به دنبال شکستگی ران اتفاق می‌افتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر