صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۳ - ۱۴ آذر ۱۳۹۴

وزیر مهاجرت یونان از اتحادیه اروپا کمک خواست

وزیر مهاجرت یونان از اتحادیه اروپا خواست در امر حفاظت از مرزها به این کشور کمک کند.
کد خبر : 53688

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، قرار است آژانس مرزی «فرانتکس» وابسته به اتحادیه اروپا پس از تعهد یونان به کنترل مهاجران، برای مراقبت از مرزهای این کشور وارد عمل شود.


فرانتکس هم اکنون 195 نیروی محافظ در جزایر یونان در آبهای مجاور ترکیه مستقر کرده است.


در این زمینه تارنمای شبکه «یورونیوز» با «آیونیس موزالاس» وزیر مهاجرت یونان، گفت‌وگو کرد.


موزالاس گفت: ما به‌خوبی از مرزهای با ترکیه حفاظت می‌کنیم اما هیچ راهی برای مراقبت از مرزهای آبی نداریم جز اینکه پناهجویان را از آب نجات دهیم.


وی تنظیم سندی در اتحادیه اروپا برای تمدید کنترل مرزهای داخلی منطقه شنگن (تردد آزاد در اتحادیه اروپا) را تایید کرد و افزود یونان «حفاظت‌های غیرنظامی» آژانس فرانتکس را می‌خواهد.


موزالاس گفت: یونان به مراکز ثبت تقاضانامه پناهجویان و اردوگاه‌های اسکان نیازمند است. حالا بر عهده اروپاست نشان دهد این موضع ما برایش معنی دارد و ببینیم چه میزان از نیازهایمان را برآورده می‌کند.


به نوشته یورونیوز، رئیس شورای اروپا به تازگی گفته است مهاجران باید به مدت 18 ماه در بازداشت باشند تا هویت آنان ثابت شود.


وزیر مهاجرت یونان با تاکید بر اینکه «این پیشنهاد اتحادیه اروپا نیست»، افزود: این امر با کنوانسیون ژنو و منشور سازمان ملل و نیز قوانین اتحادیه اروپا و اعضای آن مغایرت دارد. اگر چنین اقدامی مترتب شود، این یک پسرفت و انحراف از روشن‌بینی اروپا خواهد بود.


به گفته او، شمار پناهجویانی که روزانه وارد یونان می‌شوند، از چهار هزار به 10 هزار نفر افزایش یافته است. همچنین شمار پناهجویان قانونی این کشور 75 درصد مهاجران را تشکیل می‌دهند.


موزالاس تاکید کرد نمی‌تواند تضمین کند همه مهاجران پیش از ورود به کشورهای اروپایی ثبت هویت می‌شوند و گفت: دو تن از هشت تروریستی که پاریس را هدف حمله قرار دادند، با سیل پناهجویان قانونی وارد اروپا شده بودند که هویت آنان طبق معاهده اروپا در یونان ثبت شده بود.


وی ادامه داد: شش تن دیگر فرانسوی و بلژیکی بودند اما اینکه همه پناهجویان قانونی یا فرانسوی‌ها و بلژیکی‌ها را خطرناک تلقی کنیم، اشتباه است.


اکنون هزاران پناهجو در مرز شمالی این کشور با جمهوری مقدونیه متوقف شده‌اند. مقدونیه فقط آوارگان سوری، عراقی و افغان را راه می‌دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر