صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تاثیر گردو در کاهش خطرات دیابت

نتایج یک پژوهش جدید نشانی می دهد که خوردن یک مشت گردو در روز می تواند به افرادی که با خطر دیابت روبه رو هستند، کمک کند.
کد خبر : 53510

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، پزشکان و پژوهشگران دانشگاه ییل آمریکا، تحقیقی را بر روی 31 مرد و 81 زن از 25 تا 75 ساله انجام دادند و به غذای روزانه آنها 14 عدد گردو (حدود 56 گرم) برای مدت شش ماه اضافه کردند که بهبود در کار رگ های خونی و کاهش کلسترول بد را که می تواند به انعقاد خون و حملات قلبی منجر شود را نشان داد.


براساس این تحقیق گردو که در اسیدهای چرب و مواد دیگری مانند فولیت و ویتامین «ای» غنی است با وجود داشتن کالری بالا، موجب افزایش وزن مصرف کنندگان نشد.


به گفته یکی از پژوهشگران طرح، افزودن گردو به غذا موجب افزایش کیفیت آن و سلامت کلی بدن و به ویژه کاردیو متابولیک خواهد شد، بدون اینکه اضافه وزن در افراد ایجاد شود زیرا گردو خاصیت سیرکنندگی دارد و به نظر می رسد کالری های دیگر را کنار می زند و برای خودش جا باز می کند.


با این حال، در جریان مطالعه معلوم شد گردو در پائین آوردن فشار خون بالا و قند، دو عامل دیگر خطر ابتلا به دیابت، موثر نیست.


انتهای پیام/

برچسب ها: دیابت گردو
ارسال نظر