انجمنهای علمی دانشگاهها، تمرین دانشجویان برای ورود به بازار کار
به گزارش خبرگزاری آنا از بوشهر ، در این نشست که با حضور دکتر قیصری رئیس واحد ، محمودی مدیر روابط عمومی ، دکتر فریبا تقوی دبیر انجمن و نمایندگان انجمن های رشته های مختلف این دانشگاه برگزار شد، قیصری بیان داشت: امروزه نظام هایی با دوام و پابرجا هستند که اصول و موازین آنها بر اساس یافته های علمی استوارند.
دبیر هیأت امنای استان بوشهر ادامه داد: در هر نظام توسعه یافته ای راه های پیشرفت و توسعه از طریق گسترش مرزهای دانش بشری میسر است و متولی اصلی نهاد آموزش در هر کشوری دانشگاه است.
وی با تأکید بر اینکه یکی از گام های اساسی که دانشگاه ها برای گسترش و سازماندهی دانش نیروی انسانی برداشته ، ایجاد انجمن های علمی دانشجویی بوده است ، ادامه داد: فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه در سطح دانشگاه، باعث رشد خودآگاهی و تقویت سطح تفکر دانشجویان برای ورود قدرتمندتر به فضای اجتماع، اقتصاد، سیاست و فرهنگ کشور در آینده ای نه چندان دور خواهد شد.
دکتر قیصری به ضرورت وجودی این انجمن ها در دانشگاه اشاره کرد و تشریح کرد: این انجمن های علمی حلقه واسط بین دانشجو و استادند که نقش اصلی آنها تبادل دانش بین دانشجو و استاد و همچنین بین گروه ها، دانشکده ها و دانشگاه های مختلف و ایفای نقش در زمینه های گوناگون علمی برای توسعه کشور است.
رئیس واحد بوشهر انجمن ها را یاری رسان دانشگاه دانست و افزود: تداوم فعالیت انجمنها بسیار مهم است و نباید فعالیت انجمنهای علمی دانشجویی متوقف شود.
وی اظهار داشت: وجود تشکلهایی مانند انجمنهای علمی دانشجویی در ایجاد فضای مطلوب در سطح دانشگاه بسیار تأثیرگذار است.
قیصری با تأکید بر وظایف خطیر انجم های علمی ، ادبی و هنری بیان داشت : انجمن ها موظفند با بهرهگیری از توانمندی و خلاقیت دانشجویان در تحقق توسعه علمی و نهضت تولید علم با حمایت دانشگاهها زمینه ساز رشد و شکوفایی رشته های تحصیلی و دانشجویان این رشته ها شوند.
قیصری ادامه داد : انجمنهای علمی دانشگاهها می بایست در قالب مناظره و نقد علمی، هماندیشی و نشستهای تخصصی، مطالعات و پژوهشهای علمی، در نشر و ترویج یافتههای علمی و آموزشی فعالیت کنند.
دبیر هیأت امنای استان بوشهر یکی از اهداف تشکیل انجمنهای علمی دانشگاهها، تمرین دانشجویان برای ورود به بازار کار دانست و تصریح کرد : انجمن های علمی نقش مهمی در تجاری سازی علم دارند
وی افزود : سیاستگذاریها باید به گونه ای انجام شود که برنامه ریزیهای اولیه در انجمنهای علمی انجام شود و قدمهای بعدی ای که به سوی کارآفرینی و تولید علم میروند، به مراکز رشد وپس از آن شرکتهای دانش بنیان هدایت شوند.
دکتر قیصری با بیان اینکه فعالیتهای انجمنهای علمی متناسب با نیازهای جامعه و در راستای فعالیتهای کارآفرینانه باید صورت پذیرد ، اذعان داشت : فعالیت ها باید به سویی سوق داده شوند که در ادامه به تولید محصول (تجاری سازی علم ) و شغل منجر شوند ، البته ممکن است برخی از فعالیتها از طریق آزمون و خطا انجام شود، اما در نهایت خروجی آن برای جامعه مفید است.
قیصری یکی از برنامههای دیگر دانشگاه را در این حوزه ارتقای فعالیت انجمن های دانشجویی مقطع تحصیلات تکمیلی معرفی و تشریح کرد: با اقدامات انجام شده و حمایت های مالی از انجام پروژه های علمی و برگزاری چند طرح ملی باعث ایجاد انگیزه در بین دانشجویان این مقطع تحصیلی شدیم که امیدواریم با گسترش این حمایتها شاهد پیشرفت بیشتر این فعالیتها باشیم.
انتهای پیام/