صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۴ - ۱۰ آذر ۱۳۹۴
در آستانه دهم آذر؛ روز مجلس/ 4

دواتگری: مجلس نهم تندروهایی داشت که تحرکاتشان جایگاه مجلس را خدشه‌دار کرد

یک نمایندگان مجلس با تأکید بر اینکه «تندروی‌ها در اکثر مجالس گذشته وجود داشته است»، تصریح کرد: در مجلس نهم، تندروهایی حضور داشتند که تحرکاتشان به ضرر کلیت و جایگاه مجلس تمام شد.
کد خبر : 53206

مهدی دواتگری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره روز مجلس و ویژگی‌های نماینده واقعی ملت، اظهار کرد: نماینده باید صداقت در گفتار داشته باشد، رابطه تنگاتنگ با مردم داشته باشد، تمام اهتمامش را باید به‌کار گیرد، نسبت به پیگیری حقوق موکلینش اهتمام جدی داشته باشد.


وی افزود: نماینده باید دقت کافی برای استفاده از نظرات کارشناسی داشته باشد، وقتی می‌گوییم قانونگذاری، قانونگذار باید حکیم و فاضل باشد. همچنین نماینده باید مستقل باشد و منافع مردم را به منافع گروه‌ها ترجیه دهد.


نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس تصریح کرد: امام راحل(ره) همواره تأکید داشتند که مجلس در رأس امور است؛ از این رو، نمایندگان باید به گونه‌ای عمل کنند که از این جایگاه صیانت شود.


دواتگری ادامه داد: رفتارهای افراطی و نسنجیده در اکثر مجلس‌ها قابل مشاهده بوده است البته گاهی در برخی از مجالس فزونی یافت و جایگاه پارلمان را متزلزل کرد. کسی که نماینده می‌شود باید به همه جوانب توجه داشته باشد.


وی درباره عملکرد مجلس نهم اظهار کرد: مجلس نهم نقاط ضعف و قوتی داشت؛ ولی این را تأکید می‌کنم که بهتر می‌توانست عمل کند،‌ در این مجلس تندروهایی حضور داشتند که تحرکاتشان به ضرر کلیت و جایگاه مجلس تمام شد. در صورتی که خیلی‌ها می‌توانستند بهتر از این عمل کنند و اجازه ندهند جایگاه مجلس خدشه‌دار شود.


این نماینده مجلس ادامه داد: شرایط قانونی برای ورود افراد به انتخابات هم در قانون انتخابات و هم در اصل 67 قانون اساسی گنجانده شده است. علاوه بر این موارد توصیه‌ام به کسانی که می‌خواهند نماینده شود این است که باید متخصص و امانت‌دار باشند. در ادوار گذشته برخی از نمایندگان متخصص بودند ولی امانت‌دار نبودند و برخی امانت‌دار بودند ولی متخصص نبودند. مردم باید افرادی را انتخاب کنند که در قانون‌گذاری نقش مؤثری داشته‌ باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر