صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۲ - ۱۰ آذر ۱۳۹۴

امام جمعه بجنورد: «نخبه‌شناسی»، «نخبه‌پروری» و «حفاظت از نخبگان» سه وظیفه خطیر مسئولان است

امام جمعه بجنورد گفت: «نخبه‌شناسی»، «نخبه‌پروری» و «حفاظت از نخبگان» سه وظیفه خطیر مسئولان است. نباید شرایط به گونه‌ای باشد که شخص نخبه برای ارائه طرح‌ها و ایده‌های خود در پیچ و خم اداری فرسوده شود.
کد خبر : 53199

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام احمد یعقوبی در همایش نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر خراسان شمالی که با حضور مسئولان استانی در سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی واحد بجنورد برگزار شد، تاکید کرد: باید خود به دنبال کشف این استعدادهای بر‌تر باشیم و از توانمندی‌های این قشر برای پیشرفت جامعه بهره‌مند شویم.


امام جمعه بجنورد تلاش در راستای بالا نگاه داشتن طراز نخبگی کشور را ارزشمند خواند و گفت: باید بتوانیم با توسعه علم و فناوری و حضور افراد توانمند و کارآمدی همچون نخبگان کشوری بستر پیشرفت و اعتلای کشور را فراهم کنیم.


وی اظهار کرد: دولت باید با تصویب بودجه مورد نیاز راه را برای شناسایی و استعدادیابی نخبگان و سرآمدان هموار کند.


یعقوبی افزود: کشوری موفق و کارآمد خواهد بود که بتواند به شاخص‌های پیشرفت دست یابد و استعدادهای بر‌تر و نخبه خود را شناسایی و در ‌‌نهایت پردازش کند و سپس در ویترین افتخارات خود ثبت کند.


نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی با توجه به ضرورت نخبه‌پروری خاطرنشان کرد: ما نباید فقط به نخبه‌شناسی بسنده کنیم بلکه با سرمایه‌گذاری در این بخش راه را برای نخبه‌پروری هموار کنیم و فردی که ظرفیت رشد و بالندگی دارد را پرورش و ملزومات این امر را فراهم آوریم.


وی دغدغه‌های گوناگون از قبیل مسائل مالی، مسکن و هزینه‌های مربوط به توسعه علمی را آفت بزرگ پرورش استعداد‌ها برشمرد و گفت: باید سطح رفاه فرد نخبه به حدی باشد که تنها به مسئله تولید علم و توسعه دانش‌بنیان بپردازد، چرا که اگر این‌گونه دغدغه‌ها در زندگی یک نخبه وارد شود طبیعتا راه بالندگی و پیشرفت برای او ناهموار و دغدغه‌های فکری به عنوان سدی مقابل روی او قرار خواهد گرفت.


نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر خراسان شمالی در این همایش علاوه بر بیان مسائل و مشکلات خود با مسئولان استانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر