صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۴ - ۱۰ آذر ۱۳۹۴
در آستانه دهم آذر؛ روز مجلس/ 3

تاجگردون: روزگاری بر این کشور گذشت که می‌‌خواستند با نفی در رأس امور بودن مجلس گفتمانی غیر از گفتمان امام(ره) را حاکم سازند

نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «روز مجلس به عنوان نماد دموکراسی است»، گفت: تاریخ ایران فارغ ار چند صباحی که در آن قرار داریم، دارای فراز و نشیب بسیاری به‌خصوص در قلمرو قانونگذاری و نقش پارلمان بود.
کد خبر : 53124

غلامرضا تاجگردون در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، در آستانه روز مجلس، اظهار کرد: مشروطه و مشروطه‌خواهی همواره از آرزوهای نهفته و خواست ملت ایران به‌خصوص روشنفکران بوده و هست.


وی افزود: نمایندگان ملت باید خود را در میان ملت بدانند و بعد از اینکه رأی آوردند به گونه‌ای رفتار نکنند که دیگر جزئی از مردم نیستند. نماینده باید خود را وامدار ملت بداند و صادق باشد و برای حل مشکلات مردم راهکارهای قانونی را پیدا کند و در چارچوب وظایف خود عمل کند.


نماینده مردم گچساران در مجلس تصریح کرد: امام خمینی همیشه معتقد بودند که اجرای یک قانون بد به مراتب بهتر از عدم اجرای قانون و بی‌قانونی است و این سخن، نشانه توجه و تأکید امام(ره) بر لزوم توجه به قانون در جامعه را نشان می‌دهد.


تاجگردون با اشاره به تأکید امام(ره) بر اجرای قانون در کشور گفت: امام خمینی(ره) بر اجرای قانون در جهت اداره جامعه تأکید داشته و به دلیل این تأکید است که ایشان، مجلس را در رأس امور می‌داند. اینکه امام(ره) بارها بیان می‌کند که مجلس در رأس امور است به دلیل توجه و تأکید بسیار زیاد ایشان به قانون و لزوم قانون‌گرایی در کشور است.


وی با اشاره به روند شکل‌گیری جمهوری اسلامی، خاطرنشان کرد: حتی برای شکل‌گیری جمهوری اسلامی نیز امام به صورت قانونی و با تأکید به قانون عمل کردند و این موضوع را به رویه‌ای در کشور مبدل ساختند.


نه همراهی با دولت مذموم است و نه مقابله بی‌حاصل با دولت مقبول. مهم این است که مجلسیان وظیفه خود را بدانند و آنچه را حق جامعه است، ادا کنند

این نماینده مجلس ادامه داد: روزگاری بر این کشور گذشت که عده‌ای برخلاف گفتمان صریح امام راحل، مجلس را در رأس امور نمی‌دانستند تا بتوانند فراقانون عمل کنند و گفتمانی غیر از گفتمان امام(ره) را حاکم سازند. گاهی هم از درون پارلمان سازهایی کوک می‌شود تا با عبور از حقوق ملت، آنچه را که حق جامعه نیست بر جامعه تحمیل سازند. این دو، یک راه را می‌روند. زیاده‌طلبی و زیاده‌خواهی از حدود اختیارات قانونی و تمایل بر عدول از قانون در هریک از قوا مذموم و خلاف اصل دموکراسی بر اداره مملکت است. مجلس و قوه قانونگذاری شکل می‌گیرد تا با تنظیم این نوع رفتار‌ها مانع ار انحراف در اداره جامعه شود.


تاجگردون گفت: نماینده مجلس قبل از آنکه نماینده حوزه‌اش باشد نماینده ملت ایران است و وظیفه دارد شجاعانه خواست ملت را بیان کند و در احقاق حق بکوشد. این نوع رفتار در کنار مصلحت‌های امروزین جامعه که مورد تأکید مقام معظم رهبری می‌باشد، شرعا و قانونا الزامی‌ست و عدول از آن جایز نیست.


وی خاطرنشان کرد: تاریخ ایران در روزی که ما نیستیم درباره ما و اعمالمان نظر خواهد داد. همچنان که امروزه درباره گذشتگان و آنانی که آزادانه عمل کردند و یا وکیل‌الدوله شدند نظر می‌دهد. نه همراهی با دولت مذموم است و نه مقابله بی‌حاصل با دولت مقبول. مهم این است که مجلسیان وظیفه خود را بدانند و آنچه را حق جامعه است، ادا کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر