صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۰۹ آذر ۱۳۹۴
رضایی:

شبکه‌های اجتماعی توسعه علمی به حساب می‌آیند

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی واحد قائم‌شهر گفت: امروزه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی کارساز‌ترین ابزار در راستای گسترش و تعمیق باورهای اعتقادی و ملی و حتی توسعه علمی به حساب می‌آیند.
کد خبر : 53000

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عبدالهادی رضائی در کارگاه فرهنگی آشنایی و آگاه سازی با فضای مجازی و استفاده صحیح از شبکه‎های اجتماعی که با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد قائم‌شهر و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات ساختمان ولایت واحد قائم‌شهر برگزار شد، با خیرمقدم و تسلیت ایام درباره رسانه و کاربرد آن نکاتی را بیان کرد .


وی شبکه‌های اجتماعی را یک فرصت برای انتقال پیام‌های گوناگون در بین افراد دانست و افزود: شبکه‌های اجتماعی می‌توانند عامل تبدیل درک حسی به درک عقلانی شوند و بر مدیریت صحیح و نحوه درست استفاده از آن تأکید کرد.


در ادامه دکتر مریم اکبری استاد دانشگاه و مدرس کارگاه، درباره پیامدهای استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای خانواده‌ها مطالبی بیان کرد و گفت: استفاده بیش از حد و نادرست از فضاهای مجازی برای خانواده‌ها مخرب است که در سالیان اخیر کشور ایران یکی از کشورهای بسیاراستفاده کننده کاربر شبکه‌های اجتماعی در جهان است که حدود ۷۰ درصد از مردم فقط ازآن در امر چت یا گفت‌و‌گوی نوشتاری استفاده می‌کنند.


وی به خطر افتادن حریم خصوصی افراد، افسردگی روحی و روانی، آسیبهای فیزیکی، افزایش طلاق، محدود نبودن زمان و مکان، رعایت نکردن رفتارهای اجتماعی را از علائم استفاده نادرست از شبکه‌های مجازی دانست.


اکبری حذف پیام‌های زرد در گروه‌های مختلف و وابسته بودن به گروه‌هایی که افراد آن شناخته شده و شناسنامه دار باشند، انتشار پیام با ذکر منبع، استفاده از شبکه‌های مجازی در روز‌ها و ساعت‌های مشخص را راهکارهای استفاده صحیح از شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد.


مدرس کارگاه با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که جوانان ایرانی را یک جوان فرهیخته و الگو برای کشورهای دیگر می‌دانند از دانشجویان که فرهیختگان جامعه بشمار می‌روند خواست تا از شبکه‌های اجتماعی که بیشترین کاربران اینترنتی را دارد در امر صنعت، تجارت و فرهنگ استفاده بهینه و اصولی و عقلی داشته باشند.


در انتهای این جلسه همچنین پرسش و پاسخ درباره نحوه استفاده درست از شبکه‌های اجتماعی نیز انجام شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر