صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۵۰ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹
قالیباف:

شرکت‌های دانش‌بنیان برای ریشه‌کنی بروکراسی کمک کنند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز باید برای حذف بروکراسی در کشور تمامی بخش‌ها با هم متحد شوند و مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان باید مسئولانه به عنوان یک وظیفه ملی برای کمک به ریشه‌کنی این امر کمک کنند.
کد خبر : 529909

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از صداوسیما، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس عصر امروز در نشستی با حضور فعالان حوزه زیست‌بوم فناوری با اشاره به اهمیت این حوزه برای توسعه اقتصاد کشور گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان چه در بخش‌هایی که پیشران‌های اصلی کشور هستند و چه در فعالیت‌های خدماتی که دارند، روح حاکم بر اقتصاد کشور به حساب می‌آیند.


وی با اشاره به مشکلات موجود در برخی بخش‌های کشور از جمله بخش‌های اقتصادی، ضعف مدیریت را موجب این مشکلات خواند و افزود: اگر از من سؤال شود که امروز دشمن شماره یک ما چیست، می‌گویم نظام بروکراسی کشور است.


قالیباف گفت: نظام بروکراسی در کشور امروز هویت مستقل جدایی از مردم و قوای مقننه، مجریه و قضائیه دارد و همین امر موجب ایجاد مشکلاتی در بخش‌های دولتی و خصوصی و نهادهای عمومی شده است.


رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امروز باید برای حذف این بروکراسی در کشور تمامی بخش‌ها با هم متحد شوند و مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان باید مسئولانه به عنوان یک وظیفه ملی، اجتماعی و انقلابی برای کمک به ریشه‌کنی این امر با ارائه پیشنهادها و همچنین طرح‌های سازنده کمک کنند.


قالیباف با اشاره به اینکه بخش مهمی از کار مجلس شورای اسلامی نظارت است گفت: باید در زمینه نظارت بر قانون و اجرای آن حرکت کرد.


رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین شفاف‌سازی، هوشمند سازی، مردمی سازی و کارآمد سازی را چهار رویکرد اصلی مجلس در دوره یازدهم عنوان کرد و افزود: توقع ما این است که یک گروه کاری از میان شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش فناوری‌ها شکل گیرد و این افراد به‌صورت برخط (آنلاین) با هم ارتباط داشته و پیشنهادها و راه‌حل‌های خود را در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری به مجلس شورای اسلامی ارائه دهند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر