صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۴۳ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹
پیش‌بینی تحلیل‌گران بازار جهانی نفت؛

چشم‌انداز تقاضای کوتاه‌مدت نفت ضعیف است

تحلیل‌گران گفتند: چشم‌انداز تقاضای کوتاه‌مدت ضعیف است - به‌ویژه با توجه به اینکه طیف وسیعی از کشورهای اروپایی محدودیت‌های COVID-۱۹ را اعمال کرده‌اند (البته در درجات مختلف) که بر مصرف تأثیر منفی خواهد گذاشت.
کد خبر : 529907

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا،قیمت نفت با افزایش امید به واکسن مؤثر COVID-۱۹ افزایش یافت، در حالی که گزارش صنعت نشان می‌دهد موجودی‌های نفت خام ایالات‌متحده بیش از حد انتظار کاهش یافته است.


معاملات آتی نفت خام برنت با ۱.۰۱ دلار یا ۲.۳ درصد افزایش به ۴۴ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه رسید، در حالی که معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت با ۹۹ سنت یا ۲.۴ درصد افزایش به ۴۲.۳۵ دلار در هر بشکه رسید. هر دو معیار در روز سه‌شنبه نزدیک به ۳ درصد رشد کردند.


یک تحلیل‌گر ارشد بازار گفت: هیچ نشانه‌ای از اصلاح در بازارهای نفت وجود ندارد، زیرا برنت و وست تگزاس اینترمدیت یک‌شبه دوباره افزایش می‌یابند، همان‌طور که تاجران نفت برای بهبود تقاضای واکسن همه کار می‌کنند.


ذخایر نفت خام نیز هفته گذشته ۵.۱ میلیون بشکه کاهش یافت و به حدود ۴۸۲ میلیون بشکه رسید، داده‌های گروه صنعت در روز سه‌شنبه در مقایسه با انتظارات تحلیل‌گران در نظرسنجی رویترز، کاهش ۹۱۳ هزاربشکه را نشان داد.


در این هفته قیمت نفت برنت و نفت ایالات‌متحده بیش از ۱۳ درصد افزایش دارند از زمانی که داده‌های آزمایشات اولیه نشان داد واکسن آزمایشی COVID-۱۹ در حال تولید توسط فایزر و بایو ان تک آلمان ۹۰ درصد مؤثر است. اگرچه اخبار مثبت واکسن از قیمت‌های نفت پشتیبانی می‌کند، با وجود اعمال محدودیت‌های ویروس کرونا در اروپا و ایالات‌متحده، چشم‌انداز تقاضای سوخت به‌طور کلی مبهم است.


تحلیل‌گران گفتند: چشم‌انداز تقاضای کوتاه‌مدت ضعیف است - به‌ویژه با توجه به اینکه طیف وسیعی از کشورهای اروپایی محدودیت‌های COVID-۱۹ را اعمال کرده‌اند (البته در درجات مختلف) که بر مصرف تأثیر منفی خواهد گذاشت. فراتر از این اقدامات، بهبود تقاضا زمان قابل‌توجهی طول خواهد کشید زیرا سفرهای بین‌المللی همچنان محدود هستند.


محدودیت‌های مجدد در اروپا و ایالات‌متحده برای مقابله با ویروس کرونا سرعت بهبود تقاضای سوخت را کند کرده و جهش در اقتصاد آسیا را جبران کرده است، جایی که مصرف تقریباً به سطوح قبل از COVID بازگشته است. یک مدیر مشاوره انرژی گفت: من معتقدم که بازار قبل از آنکه قیمت‌ها به‌طور جدی افزایش یابد، به دنبال شواهدی در مورد بهبود تقاضا خواهد بود.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر