صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۹ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹
جواد فروغی در گفتگو با آنا:

اردوها به صورت منسجم برگزار نمی‌شود/ به خاطر شرایط فدراسیون تیراندازی از حقم گذشتم

ملی‌پوش المپیکی تپانچه گفت: در رشته رپید فایر روزانه فشنگ‌های زیادی باید مصرف شود که بدون اغراق در یک روز 200 الی 400 فشنگ برای تمرین در این رشته مورد نیاز است اما به خاطر فدراسیون از حقم گذشتم.
کد خبر : 529483

جواد فروغی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره مسابقات بین‌المللی اندونزی و کسب عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها گفت: مسابقات به صورت آنلاین و با حضور هفت کشور به میزبانی اندونزی برگزار شد که برخلاف مسابقات قزاقستان این رقابت‌ها مرحله فینال داشت. در  مرحله فینال چهار ورزشکار برتر خانم و چهار ورزشکار برتر آقا صعود کردند. هانیه رستمیان به عنوان نفر اول در بخش بانوان به فینال صعود کرد و من هم به عنوان نفر اول آقایان به این مرحله راه پیدا کردم. در نهایت رستمیان با کسب عنوان هفتمی به کار خود پایان داد و من به عنوان نفر اول، قهرمان این رقابت‌ها شدم.


وی در مورد سطح برگزاری مسابقات اظهار کرد: مسابقات در سطح مطلوب و درجه یک نبود و اگر بخواهیم به آن نمره دهیم، در حد متوسط برگزار شد. خیلی از تیراندازان اصلی کشور هندوستان در این رقابت‌ها حضور نداشتند و ورزشکارانی از کشورهای مختلف که شرکت کرده بودند، تعدادی نبود که به آنها نمره الف بدهیم اما با این حال رقابت خوب بود. اگر مسابقه‌ای برگزار شود که فقط تیراندازانی از کشورهای چین، کره جنوبی و هند حضور داشته باشند و با ورزشکاران اصلی خود هم شرکت کرده باشند، می‌توانیم بگوییم آن مسابقات در سطح جهانی است، حتی اگر با سه یا چهار کشور برگزار شود. به این خاطر که این سه کشور ورزشکاران بسیار قدرتمندی دارند و می‌توانند یک حریف جدی برای همه کشورها باشند.


ملی‌پوش المپیکی تپانچه در مورد شرایط اردویی‌اش اظهار کرد: اردوها به صورت 100 درصد برگزار نمی‌شود و با توجه به شرایط شیوع کرونا به صورت 50 درصدی اردوها را برگزار می‌کنیم. با این‌حال چاره‌ای نیست. اردوها آن انسجامی که مد نظر است را ندارند اما به هر حال شرایط شیوع کرونا و مشکلاتی که برای ورزش دنیا به وجود آورده، اجتناب‌ناپذیر است. من قبلاً هفته‌ای دو روز در اردوها شرکت می‌کردم اما الان مدتی است که سه روز در هفته در اردو حضور دارم.


ملی‌پوش تپانچه در واکنش به وضعیت مهمات در رشته تپانچه گفت: ما در تپانچه دو رشته 25 متر و 10 متر بادی داریم که در 25 متر، مصرف فشنگ بالاست. من در رشته بادی کسب سهمیه کرده‌ام و این امکان در تپانچه  آقایان وجود دارد که در رشته رپید فایر شرکت کنم؛ اما این نیاز است که در یکی از مسابقات جهانی رتبه 560 کسب کنم. ضمن اینکه در این رشته روزانه فشنگ‌های زیادی باید مصرف شود که بدون اغراق در یک روز 200 الی 400 فشنگ برای تمرین در این رشته مورد نیاز است که عملاً با شرایط فعلی امکان‌پذیر نیست. بنابراین من از حق خودم گذشتم و با توجه به شرایط فعلی فدراسیون، به آنها فشار نمی‌آورم.


فروغی همچنین در مورد وعده‌هایی که از سوی فدراسیون به ملی‌پوشان المپیکی داده شده بود، اظهار کرد: از طرف فدراسیون به تیراندازانی که موفق به کسب سهمیه المپیک شده‌اند 12 میلیون پاداش پرداخت شد. چند وقت پیش هم تصمیم گرفتند که به ملی‌پوشان المپیکی ماهانه حقوق 2 میلیون و 500 هزار تومانی پرداخت کنند که قرار است از ماه جاری این اتفاق بیفتد.


تیرانداز تپانچه کشورمان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در هیئت استان ایلام حدود 9 ماه است که دوره ریاست خانم غیاثی تمام شده و این هیئت با سرپرست اداره می‌شود. امیدوارم که هر چه زودتر مجمع این هیئت برگزار شود و ریاست آن دوباره به خانم غیاثی برسد چرا که کارنامه بسیار درخشانی دارند. تیراندازی ایران برای حضور در میدان المپیک 6 سهمیه کسب کرده است که دو سهمیه از این تعداد برای استان ایلام است. امیدوارم هر چه سریع‌تر شرایط هیئت استان ایلام تعیین تکلیف شود.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر