سلامت تراریختهها زیرذرهبین مجلس/ ایمنی نباید فدای امنیت غذایی شود
سمیه رفیعی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با تأکید بر اینکه مجلس نسبت به سلامت مواد غذایی مردم حساس بوده و در این خصوص بررسیهایی را نیز آغاز کرده است، گفت: در مورد استفاده از محصولات تراریخته نیز منطق ایجاب میکند چیزی که در آن شک و شبههای وجود دارد با احتیاط عمل همراه شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه در همه جای دنیا اکنون مصرف مستقیم تراریختهها را تا حدود بالایی محدود کردهاند ما نیز باید راجع به این مهم تدابیر ویژهای داشته باشیم، ضمن اینکه فناوری تولید این چنین محصولاتی باید در اختیار کشور باشد زیرا امنیت غذایی موضوع مهمی است.
وی با تاکید بر اینکه سلامت غذا برای ما مهم بوده و نمیتوان سلامت غذا را فدای امنیت آن کرد، ادامه داد: مجلس نهم نیز به این موضوع ورود داشته اما به طور حتم مجلس یازدهم با موضوع تغییرات ژنتیک به ویژه مشخصات تراریختهها علمیتر، دقیقتر و جدیتر برخورد خواهد کرد.
رفیعی با یادآوری اینکه کمیسیون اصل 90 مجلس به موضوع تراریخته ها ورود داشته و در این راستا از وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست نیز گزارشهای را مطالبه کرده است، گفت: به طور حتم بررسیها برای حصول نتیجه قطعی ادامه خواهد داشت.
مجلس به بحث سلامت محصولات غذایی مورد استفاده مردم ورود کرده است
در همین رابطه رحمتالله نوروزی دیگر عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا با تاکید بر اینکه مجلس به ویژه کمیسیون کشاورزی به امنیت غذایی و همچنین سلامت محصولات مورد استفاده مردم توجه ویژهای دارد گفت: مجلس نهم در خصوص محصولات تراریخته دغدغه داشت و در دوره فعلی نیز نمایندگان پیگیر تعیین تکلیف سلامت یا عدم سلامت این نوع محصولات هستند.
نماینده مردم علیآباد کتول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون کشاورزی مجلس قرار است جلساتی را با مرکز پژوهشهای مجلس، وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سایر دستگاههای ذیربط داشته باشد، افزود: اکنون جدیت نمایندگان در این موضوع به حدی است که اگر طی بررسیها عدم سلامت این نوع محصولات مشخص شود به طور حتم حذف کامل آنها از سبد غذایی مردم در دستور کار قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/۴١۵١/
انتهای پیام/