صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۵۳ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹

هند برای سرمایه گذاران نفتی نامه دعوت فرستاد

هند از شرکت‌های جهانی دعوت کرد در ذخایر نفت استراتژیک این کشور که در دهه‌های آینده میان اقتصادهای بزرگ سریع‌ترین رشد مصرف را خواهد داشت، سرمایه‌گذاری کنند.
کد خبر : 529387

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند در کنفرانس ADIPEC اعلام کرد سهم هند در مصرف جهانی انرژی از هفت درصد به ۱۲ درصد در سال ۲۰۵۰ رشد خواهد کرد. هند که سومین مصرف کننده و واردکننده بزرگ نفت در جهان است، اوایل امسال سه مخزن نفت استراتژیک در جنوب این کشور را با ۵.۳۳ میلیون تن نفت پر کرد.


هند به منظور جذب سرمایه گذاری خصوصی در ذخایر نفت استراتژیک، اخیراً به شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) اجازه داد به صادرات مجدد بخشی از نفتی که در مخازن مانگالور ذخیره کرده است، بپردازد که منعکس کننده مدل مشابه در کشورهای کره جنوبی و ژاپن است.


این کشور در حال ساخت دو مخزن نفت تجاری استراتژیک با ظرفیت ۶.۵ میلیون تن است.


پرادهان گفت: من از همه بازیگران انرژی جهانی دعوت می کنم بیایند و در این پروژه سرمایه گذاری کنند. وی در ادامه افزود: تقاضا برای سوخت در هند تقریبا به سطح پیش از شیوع کووید-۱۹ بهبود پیدا کرده است.


فروش سوخت‌هایی مانند بنزین، گازوئیل و گاز پخت و پز در هند ماه گذشته به سطح سال ۲۰۱۹ افزایش یافت. وزیر نفت هند پیش بینی کرد روند احیا در رشد تقاضا برای انرژی در این کشور در ماه‌های آینده استمرار پیدا می کند.


هند به دنبال کاهش آلایندگی کربن و افزایش سهم گاز در سبد انرژی از ۶.۲ درصد فعلی به ۱۵ درصد تا سال ۲۰۳۰ است. شرکت‌ها سرگرم سرمایه گذاری ۶۰ میلیارد دلاری در ایجاد زیرساخت نفت و گاز در مدت پنج سال تا سال ۲۰۲۴ هستند که شامل ساخت پایانه های واردات گاز و توسعه شبکه های خط لوله گاز برای فراهم کردن اتصال به منازل مصرف کنندگان و صنایع است.


بر اساس گزارش رویترز، هند ۲۰ میلیارد دلار برای تولید ۱۵ میلیون تن بیوگاز فشرده تا سال ۲۰۲۳ هزینه می کند و اخیراً عرضه گاز طبیعی فشرده هیدروژن را به طور آزمایشی برای ۵۰ اتوبوس آغاز کرده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر