بازبینی نظام موضوعات برنامه علمی دریا از نظر محتوایی و نگارشی / چالشهای دریا با نظر ذینفعان احصا میشود
به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه بررسی برنامه علمی دریا بهصورت مجازی و برخط در شورای راهبردی برنامه علمی استان تهران برگزار شد. این جلسه دو ساعت به طول انجامید.
با توجه به اینکه سعید ملماسی بهتازگی پس از کامران لاری بهعنوان مجری برنامه دریا منصوب شده است، ملماسی در این جلسه توضیحاتی را ارائه کرد.
واحدهای استانهای ساحلی، واحد قزوین و واحد علوم تحقیقات از جمله واحدهای شاخص همکار با برنامه علمی دریا از سال ۹۷ تاکنون بودهاند.
از اولویتهای برنامه علمی دریا در نیمسال دوم سال ۹۹، بازبینی نظام موضوعات از نظر محتوایی و نگارشی خواهد بود و محورهای مدنظر این برنامه علمی شامل محورهای حقوقی، نوآورانه، فناورانه، محیط زیستی و بهرهگیری از ظرفیتهای دریاست. در این راستا برگزاری جلساتی با ذینفعان اصلی حوزه دریا و همچنین ذینفعان کلیدی در حوزه نظامی و غیرنظامی برنامهریزی شد. در گام بعدی نیز دستهبندی چالشهای تراز اول این حوزه در اولویت قرار دارد.
در جلسه شورای راهبردی امروز که با حضور مجریان محترم برنامههای علمی استان تهران ادامه پیدا کرد، عناوین سابق برنامه علمی مانند آب و نیرو از دریا، پیشرانهها و روباتیک دریایی، توسعه سواحل و جزایر، توسعه مواد پیشرفته سازههای دریایی، دریانوردی و اقیانوسشناسی، شناورها و تجهیزات سطحی، صنایع شیلات فناوری، سلامت دریا و محیط زیست و تالابها و مدیریت حقوق و اقتصاد دریا با جزئیات چالشها مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه مطرح شد برای جلوگیری از کارهای موازی، همافزایی و مؤثر شدن تحقیقات با واحدهای پیشرویی که در زمینههای محیط زیست دریایی، گردشگری، حملونقل دریا و... تاکنون نظام موضوعات تولید کردند، دعوت به همکاری باشد.
در همین راستا عصر امروز جلسهای با حضور بخشی از ذینفعان حوزه دریا و محمد علیاکبری، رئیس دبیرخانه پایش آزاد به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار خواهد شد. ویرایش نظام موضوعات برنامه علمی دریا با توجه به نکات مطرح شده در این جلسه انجام میشود.
انتهای پیام/4084/پ
انتهای پیام/