صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۰ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹
در دوازدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم امامی مطرح شد؛

قاضی خطاب به وکیل متهم امامی: نمی‌توانید در دادگاه، مجلس یک کشور را زیر سوال ببرید

در دوازدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم امامی، قاضی در واکنش به اظهارات وکیل متهم گفت: شما در صحبت‌هایتان به مجلس اتهام می‌زنید؛ شما نمی‌توانید در دادگاه، مجلس یک کشور را زیر سوال ببرید که این کار را کرده‌اند تا امامی را زمین بزنند!
کد خبر : 529209

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دوازدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم امامی و دیگر متهمان به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.


در ابتدای جلسه قاضی از وکیل متهم امامی خواست در جایگاه قرار گیرد.


وکیل متهم امامی گفت: در ابتدای دفاعیات خودم شما را ارجاع می‌دهم به گزارشی از پلیس آگاهی که نشان‌دهنده آن است که با نقص تحقیقات مواجه هستیم.


وی ادامه داد: در بررسی پرونده به شخصی رسیدم که به نظرم نقش ابتدایی در بانک سرمایه داشته است. نام آن شخص را به شما می‌گویم و خواهش می‌کنم با جدیت به آن توجه کنید.


وکیل متهم امامی گفت: از زمانی که برای امامی قرار بازداشت موقت صادر شد تا زمانی که پرونده به شما برسد یک اعتراض دیگر هم می‌آید، اما هیچ گاه مورد توجه قرار نگرفت.


وی ادامه داد: در مرحله دادسرا هیچ توجهی به دادخواهی موکل نشده است، این به معنای عدم توجه به نظر متهم است.


وکیل متهم امامی در ادامه بیان کرد: ما وکلا باید در جای خود نقش خود را به درستی ایفا کنیم؛ علی‌رغم آنکه که خود را یک حقوق‌خوان می‌دانم اما در رسیدگی‌های کیفری اصل بر صحت اظهارات یک طرف نیست؛ مشخص نیست که نتایج ارزیابی‌های دادگاه در طی دادنامه به اطلاع بنده و موکل می رسد و یا قبل از آن اعلام می‌شود.


وی خاطر نشان کرد: در این پرونده یکی از ادله اظهارات افراد است.


قاضی مسعودی مقام در واکنش به دفاعیات وکیل متهم امامی گفت: اظهارات شهود با متهمان متفاوت است؛ حسینی متهم پرونده بود؛ از شما خواسته می‌شود که رعایت صداقت را داشته باشید.


وکیل متهم امامی در ادامه بیان کرد: من صداقت را هم در دوران قضاوت و هم در دوران وکالت خود رعایت کردم و در هر جا که موکلم خلاف صداقت عمل کرده از آن پرونده خارج شدم؛ ما درخواست کردیم که خانم «مهسا پیراسته» در دادگاه حاضر شود اما چنین اتفاقی رخ نداد.


قاضی مسعودی مقام گفت: باید دفاعیات شما و سایر افراد تمام شود و بعد در صورت لزوم دادگاه در خصوص حضور سایر افراد تصمیم می‌گیرد. شما پیشداوری می‌کنید .


قاضی ادامه داد: وکیلی که پول می‌گیرد تا وکالت کند باید پرونده را به سرعت رسیدگی کند و نقاط ضعف و قوت را بگوید و مطالب خود را ارائه دهد؛ پیشداوری برای یک وکیل مناسب نیست.


وکیل متهم امامی افزود: وکیل اگر پول می‌گیرد حق‌الوکاله‌اش است و تمبر مالیاتی آن را هم پرداخت کرده است. هیچ وکیلی مفتی حرف نمی‌زند و یک وکیل می‌تواند ده میلیارد هم حق‌الوکاله بگیرد. من هیچ وقت ندیدم که خانم مهسا پیراسته در دادگاه حاضر باشد.


وکیل متهم امامی گفت: رسانه‌ها تمام گفته‌های ما و شما را نمی‌گویند؛ من از اصحاب رسانه خواهش می‌کنم که مطالب را عینا بگویند. در مطالعه‌ای که انجام داده‌ام به صورتجلسه‌ای از صمیمی رسیدم که در زندان سوالی از موکل در مورد ضمانت‌نامه‌ها پرسیده بود اما ادامه آن در صفحه‌های پرونده موجود نیست تقاضا دارم که این موضوع را ملاحظه کنید.


وکیل متهم امامی بیان کرد: اظهارات مهسا پیراسته اگر مستند نبود چرا در کیفرخواست به آن استناد شده است؟


وی افزود: برخلاف آنچه ذکر شده، اینجانب به قرار جلب به دادرسی اشراف دارم و دادگاه توجه لازم را به مفاد کیفرخواست و ایرادات شکلی و ماهیتی آن ندارد و در کیفرخواست بخشی از یک نامه حذف شده است.


این وکیل ادامه داد: آنچه که مسلم است و به آن توجهی نشده، آن است که رسیدگی به اتهامات موکل در دادسرا بر اساس قوانین و مقررات نبوده است .


وی افزود: در سراسر قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست، به گزارشات سازمان بازرسی، سپاه و تحقیق و تفحص مجلس اشاره شده است اما ما اکنون در دادگاه توانسته‌ایم گزارش سازمان بازرسی را ببینیم.


این وکیل گفت: سوال اینجاست که چرا نماینده سازمان بازرسی برای یک بار هم که شده در جایگاه قرار نمی‌گیرد و از گزارش سازمان بازرسی دفاع نمی‌کند.


قاضی مسعودی مقام در واکنش به دفاعیات وکیل متهم امامی گفت: شما آنقدر شکایت کرده‌اید که در سراسر تهران هر کس می‌گوید بسم‌الله یک شکایت علیه وی مطرح می‌کنید. رسیدگی و شکایت مراحل دادرسی دارد.


وکیل متهم امامی در ادامه گفت: در رابطه با گران‌نمایی از کارشناسان شکایت کردیم؛ بحث تحقیق و تفحص مجلس هنوز قطعی نشده؛ وقتی برای خلاف واقع بودن تحقیق و تفحص مجلس شکایت می‌کنیم، می‌گویند شعبه مکلف است که رسیدگی کند. گزارش بازرسی موارد خلاف واقع دارد؛ چرا باید اکنون اداره آگاهی اعلام کند که اجازه دهید ضمانت‌نامه‌ها را ردیابی کنیم؛ شکایات ما مستند و مستدل بوده است.


قاضی در واکنش به اظهارات وکیل متهم امامی گفت: آیا شما اینها را احراز کرده‌اید؛ شما در صحبت‌هایتان به مجلس اتهام می‌زنید؛ شما نمی توانید در دادگاه، مجلس یک کشور را زیر سوال ببرید که این کار را کرده‌اند تا امامی را زمین بزنند!


نماینده دادستان در این بخش از جلسه دادگاه بیان کرد: آقای غندالی در این خصوص موضوعی را به من گفته بودند و من دو نفر از افراد مرتبط را احضار کردم؛ اما تا به امروز به سندی برخورد نکرده‌ایم. درخصوص ادعاها و اتهام‌ها دلیلی دارند ارائه دهند و ما سخت برخورد خواهیم کرد.


در ادامه جلسه دادگاه، وکیل متهم امامی گفت: در دادسرای پولی و مالی، شکایت‌های ما بررسی نشده است.
این وکیل افزود: بی‌نظمی که از ناحیه دادسرا است روی نظرات و تصمیم‌گیری‌ها تاثیر می‌گذارد؛ تا همین جای پرونده که 35 جلد آن را خوانده‌ام متوجه شده‌ام موکل اینجانب هیچ جرمی مرتکب نشده است.


این وکیل افزود: وقتی سعید حسینی به درخواست نماینده دادستان در جایگاه قرار می گیرد، اجازه سوال به ما نمی‌دهید؛ آیا ایشان بی بضاعت است؟


وکیل متهم امامی گفت: دخالت‌های خارج از حیطه ضابطان در این پرونده وجود دارد اين دادگاه می‌خواهد پس از پنج سال موكل را جراحی كند؛ در حالی كه لازمه يک جراحی انجام آزمايش بسياری است.


وی ادامه داد: تاكنون دادسرا هيچگونه دليل قانونی ارائه نداده است؛ ضمن آنكه باید شكات دليل قانونی جرم را ارائه كنند و سپس موكل پاسخگو باشد؛ وقتی هنوز دليلی ارائه نشده است، شما پاسخ مجهول از موكل می‌خواهيد؟


وكيل متهم امامی گفت: از سويی ديگر، بحث سوء نيت خاص، لازمه تحقق جرم است؛ موكل هيچ سوء نيتی برای عدم بازپرداخت به بانک نداشته است.


این خبر در حال تکمیل است...


انتهای پیام/

برچسب ها: دادگاه فساد
ارسال نظر