صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۹ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹
با اوج گیری دوباره کرونا؛

ظرفیت خوابگاه های دانشجویی محدودتر از قبل می شود

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت:با توجه به اوج دوباره کرونا، دانشگاه ها برای جلوگیری از شیوع این ویروس، ظرفیت خوابگاه های دانشجویی را از ظرفیتی که پیش از این اعلام شده بود، محدودتر کردند.
کد خبر : 529157

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مجتبی صدیقی درباره نحوه اسکان دانشجویان خوابگاهی با توجه به اوج گیری دوباره کرونا گفت: اسکان دانشجویان در خوابگاه ها در ایام شیوع ویروس کرونا با توجه به شرایط موجود تغییر کرد، دانشگاه ها ملزم شدند در ابتدا با حفظ فاصله فیزیکی ظرفیت قابل اسکان در خوابگاه ها را برآورد کنند.


وی ادامه داد: سپس متناسب با ظرفیت اعلام شده دانشجویان دارای اولویت اسکان در خوابگاه‌ها مانند دانشجویانی که دارای درس عملی، پایان نامه، کارگاه و آزمایشگاه هستند و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در فواصل زمانی مشخص به خوابگاه ها معرفی کنند که با اوج گیری دوباره کرونا، همین ظرفیت ها نیز محدودتر شد.


رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: درحال حاضر با توجه به موج سوم و اوج گیری دوباره کرونا و همچنین مجازی شدن آموزش دانشجویان نو ورود، دانشگاه ها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ظرفیت خوابگاه های دانشجویی را از ظرفیتی که پیش از این اعلام شده بود، محدودتر اعلام کردند.


صدیقی افزود: دانشگاه ها دراین خصوص بسیار محتاط عمل می کنند و ملزم هستند، تمام پروتکل های بهداشتی را در دانشگاه ها و خوابگاه ها رعایت کنند، فاصله گذاری اجتماعی درتمام اتاق های خوابگاهی رعایت  می شود تا مشکلی برای دانشجویان ایجاد نشود.


به گزارش مهر، پیش از این رئیس سازمان امور دانشجویان عنوان کرده بود که در ترم جاری حداکثر  ۴۰ درصد ظرفیت خوابگاهی برای پذیرش دانشجویان آماده شده است، زیرا بیشتر از این امکان پذیرش وجود ندارد. البته این ظرفیت ممکن است در برخی از دانشگاه‌ها ۲۰، ۳۰ یا حتی ۴۰ باشد، اما قطعا بیشتر از ۴۰ درصد دانشجویان  در خوابگاه‌ها پذیرش نخواهند شد.


وی همچنین اعلام کرده بود؛ مراکز بهداشت در دانشگاه‌ها موظف هستند در بحث خوابگاه‌ها پیش‌بینی‌های لازم را انجام بدهند و همه دانشگاه‌ها در سطح استان‌ها می‌توانند از دانشگاه علوم پزشکی استان خود به عنوان پشتیبان استفاده کنند تا از خدمات این دانشگاه‌ها به شکل جدی‌تر برای کنترل بیماری استفاده شود و هر دانشگاهی باید با یک دانشگاه علوم پزشکی استان هماهنگ باشد تا سرویس‌های بهتری به دانشجویان ارائه دهد.


منبع: مهر


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر