صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۰ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹
با دفاع از رساله؛

نخستین دانشجوی دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر فارغ‌التحصیل شد

نخستین دانشجوی دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر با دفاع از رساله خود فارغ‌التحصیل شد.
کد خبر : 528729

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آزادشهر، عاطفه خلیلی دانشجوی دوره دکتری رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی با دفاع از رساله دکتری خود با موضوع «تأثیر فولورن بر خواص آنتی اکسیدانتی فلاونوئیدها با روش DFT» در واحد آزادشهر فارغ‌التحصیل شد.


محمد تقی‌بایی دانشیار گروه شیمی و سیدحسین حسینی قابوس استادیار گروه صنایع غذایی به عنوان مشاور،  خلیلی را در این دفاع همراهی کردند.


در نهایت عاطفه خلیلی توانست با امتیاز خیلی خوب به‌عنوان نخستین فارغ‌التحصیل مقطع دکتری رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی واحد آزادشهر در شرق استان گلستان شناخته شود.


عاطفه خلیلی براساس رساله دکتری خود با ارائه دو مقاله در ژورنال‌های ISI به معرفی پروژه  خود با عنوان «تأثیر فولورن بر خواص آنتی اکسیدانتی فلاونوئیدها با روش DFT» پرداخته است.


خلیلی با تأکید بر جذب اپیژنین و کرایسین روی سطح نانوکلاسترB12N12 بیان کرد: این روش، روش بسیار مؤثری برای توسعه خصوصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات، آنتی اکسیدان طبیعی که از مهم‌ترین اجزا موجود در مواد غذایی، میوه‌ها و سبزیجات هستند، است؛ بنابراین کاربرد آنها به عنوان آنتی‌اکسیدان‌هایی با قابلیت بسیار بالا برای جلوگیری از اکسیداسیون، بدطعمی و بدبویی مواد غذایی و فعالیت ضد سرطانی در بدن انسان فعالیت می‌کند.


وی توضیح داد: به علاوه این دستاوردها می‌توانند برای توسعه و بهبود آنتی‌اکسیدان‌های جدید و مطالعه خصوصیات ساختاری دیگر در مورد ظرفیت ضد رادیکالی فلاونوئیدها در آینده به کار گرفته شوند.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر