صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۰ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت شترمرغ در ویکی آنا

در میان گوشت ­های قرمز، گوشت شترمرغ بیشترین خاصیت و کمترین ضرر را دارد.
کد خبر : 528525

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شتر مرغ یکی از انواع پرنده های بی پرواز و بومی آفریقا است. این پرنده نوشخورا کننده و در راسته سینه پهنان دسته بندی می شود. جالب است بدانید شتر مرغ بزرگترین پرنده زنده در جهان است.


همچنین پاهای بلند شتر مرغ به پرنده کمک می کند تا بتواند با سرعتی معادل ۷۰ کیلومتر در ساعت بدود که بالاترین سرعت زمینی در میان پرندگان می باشد.


گوشت این پرنده کمترین میزان چربی و کلسترول را در میان گوشت­ های قرمز دارد. به علاوه، انگل­ هایی که در گوشت گاو وجود دارند، در گوشت شتر مرغ دیده نمی­شوند.



خواص و مضرات گوشت شتر مرغ



  • خوردن گوشت شترمرغ برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی مانند عرق النساء، فلج، لرزش، درد مفاصل و کمر، بیماری‌های سرد رحم و … مفید است.

  • مقدار آهن گوشت این پرنده نسبت به گوشت مرغ، گاو و گوساله به مراتب بیشتر است.

  • مقدار سدیم گوشت این پرنده نسبت به گاو یا حتی مرغ، به طور قابل توجهی کمتر است.

  • تحلیل برنده باد و برطرف کننده بلغم است.

  • افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، می­توانند با خیال راحت از گوشت این پرنده تغذیه کنند.




  • خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن نافع است.

  • پزشکان، مصرف کردن گوشت شتر مرغ را به افراد سالمند، چاق، ورزشکاران، بیماران قلبی و عروقی و همینطور زنان باردار توصیه می­کنند.

  • مالیدن روغن آن به بدن و پاها باعث سرعت حرکت اطفال می‌شود.

  • ویتامین­ های A، C، B1 و B2، نیاسین همگی در گوشت شتر­مرغ وجود دارند.

  • یکی از راه­های خوراکی کاهش استرس و اضطراب، مصرف کردن گوشت شترمرغ است.

  • ویتامین E که جزء موثرترین آنتی اکسیدان­ های طبیعی به شمار می­رود به همراه منیزیم و روی نیز در گوشت شترمرغ هستند.

  • گوشت شترمرغ دیر هضم بوده و برای گرم مزاجان شدیداً مضر است.

  • افراد گرم مزاج حتماً باید با سرکه مصرف کنند.

  • گوشت شترمرغ بر خلاف گوشت مرغ، بوی زهم نداشته و به خودی خود، طعم­دار است‌.

  • این گوشت سرشار از آهن و پروتئین است و قوی تر از گوشت گوسفند و گاو می‌باشد.

  • برای افرادی که طبع سرد بلغمی یا سوداوی دارند، گوشت شترمرغ می تواند مناسب باشد.

  • گوشت شتر مرغ برای صفرا مزاج ها و دموی مزاج ها خوب نیست.

  • افراد صفراوی مزاج باید در خوردن آن دقت کنند زیرا می تواند باعث عطش زیاد و خشکی دهان شود و افراط در آن ممکن است مشکلات  بیشتری در آنان ایجاد کند.


 


طبع گوشت شترمرغ چیست؟


مزاج گوشت شترمرغ گرم و خشک است.


 


مصلح گوشت شترمرغ چیست؟


مصرف گوشت شترمرغ همراه با روغن‌ها مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن است.


 



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 1 نظر
رحمت اله مسعودی
20:11 - 1401/08/26
من به محض خوردن گوشت گوساله حالم بد میشه وبلغمی وسرد مزاح هستم نمیدانم چی بخورم وچی نخوریم خوراک معمول وروزانه ما اکثرا طبع سرد دارند مثل برنج گوشت گوساله خیار گوجه عدس وووواکثرا سرد هست چه باید کرد واز این سایت خوب جهت تبادل نظرات بسیار متشکرم