صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اوحدی:

توجه به گنجینه عظیم ایثارگران زن باعث حل مشکلات جامعه می‌شود

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، شهدا، جانبازان و آزادگان زن را گنجینه بسیار بزرگی دانست که توجه و ترویج ابعاد زندگی و شخصیت آنان می‌تواند باعث حل بسیاری از مشکلات جامعه شود.
کد خبر : 528227

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سعید اوحدی روز چهارشنبه ۱۴ آبان در دومین جلسه هماهنگی برگزاری کنگره ملی و همایش سراسری بزرگداشت ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده با بیان اینکه این کنگره با پیشنهاد معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور برگزار می‌شود، گفت: این کار باید فارغ از رویکردهای کلیشه‌ای پیگیری و اجرا شود و نتیجه آن باید منجر به حل بخشی از مسائل امروز جامعه با کمک گنجینه عظیم ایثارگران زن شود.


وی افزود: در خصوص اهداف این کنگره باید به‌طور مشخص تصمیم‌گیری شود و به عنوان مثال اگر باید سبک زندگی ایثارگران زن ترویج شود باید به خوبی در این حوزه فعالیت شود. مقام معظم رهبری در زمانی واژه اقتدار معنوی را مطرح کردند و به بیان ایشان اقتدار معنوی باعث سربلندی و قدرت یک جامعه می‌شود. بسط اقتدار معنوی نیز می‌تواند یکی دیگر از اهداف این کنگره باشد.


معاون رئیس جمهور تأکید کرد: یکی از نکات مهمی که باید در اهداف کنگره به صورت جدی مورد توجه باشد موضوع گام دوم انقلاب است. چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب بود و به بیان مقام معظم رهبری وارد چله دوم انقلاب شده‌ایم.


معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور نیز در این جلسه تأکید کرد: توجه به ایثارگران و شهدای زن یک ضرورت است و امیدواریم با همکاری تمام اعضای ستاد برگزاری این کنگره بتوانیم در چهلمین سال دفاع مقدس فعالیت‌های خوبی را در زمینه زنان ایثارگر داشته باشیم.


وی افزود: با توجه به اینکه به دلیل کرونا بخش مهمی از این کنگره به صورت مجازی برگزار خواهد شد، لازم است که قبل و بعد از این کنگره جریان‌سازی لازم را در عرصه‌های مختلف رسانه‌ای، اجتماعی، هنری، فرهنگی و سایر عرصه‌ها داشته باشیم و از جمله اقداماتی که می‌توان در این مسیر انجام داد اعلام فراخوان مسابقه برای بخش‌های مختلف کنگره است.


ابتکار عنوان کرد: یکی از اقدامات خوب و ماندگاری که می‌توان در ارتباط با این کنگره انجام داد کاشت نهال به یاد شهدا و ایثارگران زن است. این اتفاق می‌تواند در زمان‌های مختلف انجام شود و منحصر به زمان کنگره نباشد. قطعاً با هم‌افزایی موجود بین دستگاه‌ها می‌توانیم یاد و خاطره شهدای زن را زنده نگه داریم و نقش عظیم آن‌ها در دفاع مقدس را بازگو کنیم.


سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های انجام شده در خصوص برگزاری کنگره ملی و همایش سراسری بزرگداشت ۱۷ هزار زن شهیده، جانباز و آزاده و فعالیت‌هایی که در گذشته توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه بزرگداشت شهدا و ایثارگران زن انجام شده است پرداخت.


فریده اولاد قباد، مشاور امور زنان بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شهدای شاخص زن الگوهای خوبی برای جوانان امروز هستند گفت: جای خالی شهدای زن در بسیاری از زمینه‌ها از جمله در کتاب‌های درسی و آموزشی احساس می‌شود و این شهدا باید بیش از پیش به مردم معرفی شوند.


سایر حاضران در این جلسه نیز به بیان نظرات و طرح پیشنهادهای خود پرداختند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر