صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۵۰ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹
معاون بین‌الملل مؤسسه حقوق بشری صلح زیبا:

حمله به دانشگاه کابل نشان‌دهنده ضعف عمیق در راهبرد گروه‌های تروریستی است/ عدم تفاوت میان ماهیت حمله به کابل یا وین

معاون بین‌الملل مؤسسه بین‌المللی و حقوق بشری صلح زیبا گفت: حمله مولود نامشروع غرب به دانشگاه کابل نشان‌دهنده ضعف عمیق در راهبرد گروه‌های تروریستی همچون داعش است.
کد خبر : 527941

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «سامان نیازی» در گفتگو با اسپوتنیک گفت: تا زمانی که غرب به‌دنبال سیاست‌های نئواستعماری باشد و به افراط‌گرایی دامن بزند وضع همین است و تفاوتی میان تروریست‌های کابل و وین نیست.


وی افزود: حمله مولود نامشروع غرب به دانشگاه کابل نشان‌دهنده ضعف عمیق در راهبرد گروه‌های تروریستی همچون داعش است.


معاون بین‌الملل مؤسسه بین‌المللی و حقوق بشری صلح زیبا عنوان کرد: سازمان تروریستی داعش که داعیه حکومت داشت و آخرین تئوری عملی در حکومتداری نظام سلطه برای اعمال منویات غیرانسانی بر ملت‌های آزاده بود و به‌وسیله جبهه مقاومت نابود شد، اینک با حمله به دانشجویان و دانشگاه بار دیگر ماهیت جاهلانه و ضد پیشرفت و دانایی خود را نمایان کرد و نشان داد داعش به نیابت از پدرخواندن های نادان خود توان مواجهه با ملت‌های فرزانه و عالم را ندارد.


وی افزود: دشمنان وحدت که همان دشمنان اسلام هستند، در هفته وحدت اسلامی و میلاد پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، تلاش زیادی کردند، اما احمقانه موجب وحدت بیشتر جهان اسلام شدند و امروز به فرموده امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، امت اسلامی سراسر خشم و اعتراض است.


معاون بین‌الملل مؤسسه صلح زیبا گفت: اسلام‌هراسی پروژه دیرینه به‌خاطر عقده‌های تاریخی غرب نسبت به اسلام عزیز است، امت پیامبر مهربانی مبعوث شده برای اتمام کرامتهای انسانی و اخلاقی، آن‌قدر دست برتر در مواجهه عادلانه و عالمانه دارند که غرب به‌جای مواجهه معقول دست به تربیت انسان‌های خشن و خطرناکی زد که علی‌القاعده خود بیشترین خسارات را از ناحیه آن تجربه خواهد کرد.


نیازی گفت: «گوستاو لوبون»، فیلسوف فرانسوی می‌گوید اروپایی‌ها ننگشان می‌شود اقرار کنند مسلمان‌ها بودند آن‌ها را در مسیر آدمیت و انسانیت قرار دادند و تمدن اروپایی‌ها حاصل میراث مسلمان‌هاست.


وی گفت: وجدان‌های بیدار و عدالت‌محور تفاوتی میان جنایت تروریستی در افغانستان و اتریش قائل نیستند و استانداردهای چندگانه گاهی چالش همین سازندگان استانداردسازی های کاذب تبعیضی می‌شود. بنابراین شایسته است فرانسه و غرب که مدعیان نمادین حقوق بشر هستند،  بدانند هیچ‌گاه نباید به اعتقادات شخص، گروه و جامعه‌ای توهین کنند، چه برسد به امت و دنیای بزرگ اسلام؛ زیرا این بدعت و نقض اصول زندگی مسالمت‌آمیز، آتشی است که خرمن‌ها را می‌سوزاند و زبانش هم نفهمی و جهالت است.


نیازی گفت: در‌ جمهوری اسلامی ایران، اقلیت‌های دینی به‌راحتی در کنار مسلمانان زندگی می کنند، هیچ‌گاه ندیده‌ایم مسلمانی با مسیحی یا یهودی منازعه داشته باشند و این پیام روشن اسلام و پیامبر عظیم‌الشأن، یعنی انسانیت و مهربانی است.


نماینده یکی از مجامع حقوق بشری کشورمان افزود: در کنار خانواده‌های قربانیان بی‌گناه با تمام ظرفیت و بضاعت خود ایستاده‌ایم، هم قربانیان کابل و هم قربانیان وین، زیرا استاندارد همدردی در مرام امت رسول مهربانی، انسانیت و مقابله با ظلم و کشتار و جنایت است و اتحاد و همراهی را در میان ملت‌ها، دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی برای ریشه‌کنی پدیده شوم ترور و اجماع جهانی علیه تروریست و تروریست پرور را ضرورت اولویت دنیا برای رسیدن به صلح پایدار عادلانه می‌دانیم.


انتهای پیام/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر