صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۶ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹

پیش‌بینی چهره‌های معروف آمریکایی از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ۲۰۲۰

چهره‌های سرشناس آمریکایی پیش‌بینی‌های مختلفی درباره رئیس‌جمهور بعدی کرده‌اند که در این گزارش به بخشی از آنها اشاره می‌شود.
کد خبر : 527897

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، بررسی نظرات و پیش بینی‌های افرادی که از نزدیک تحولات داخلی ایالات‌متحده و ارتباطات خارجی این کشور را زیر ذره‌بین داشته‌اند تا حد قابل ملاحظه‌ای به حدس زودتر از موعد نتیجه انتخابات کمک می‌کند.


آلن لیختمن، استاد تاریخ و علوم سیاسی دانشگاه آمریکا در واشنگتن که پیروزی پنج رئیس جمهور را پیش بینی کرده بود یکی از افرادی است که در این خصوص حرف‌هایی برای علاقه‌مندان دارد.


نباید خیلی به نظرسنجی‌ها توجه کنیم بلکه باید شمای کلی اوضاع را دید


وی برای تعیین فرد پیروز یک سیستم اختراع کرده و آن را 13 کلید نام داده است. وی در این سیستم فاکتورهایی از قبیل اقتصاد، فضای انتخاباتی، ناآرامی‌های اجتماعی، رسوایی‌های مالی و اخلاقی و توانایی‌های شخصی نامزدها را ارزیابی می‌کند.



وی تصریح می‌کند که ما نباید به نظرسنجی‌ها، تحلیل‌ها، فراز و نشیب‌های روزانه و محبوبیت نامزد‌ها توجه کنیم بلکه باید شمای کلی اوضاع را ببینیم.


وی با صراحت گفته است که دونالد ترامپ کاخ سفید را ترک خواهد کرد و بایدن رئیس‌جمهور آمریکا خواهد شد.


لیختمن نتیجه همه دوره‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از سال 1984که رونالد ریگان برای دوره دوم انتخاب شد را به طور دقیق پیش‌بینی کرده است.


این مورخ آمریکایی انتخاب ترامپ در 2016 را نیز پیش بینی کرده و از استیضاح وی در زمان ریاست جمهوری هم خبر داده بود.


اما بر خلاف لیختمن، هلومت نوپوت استاد علوم سیاسی دانشگاه استونی‌بروک عقیده دارد که دونالد ترامپ این بار به پیروزی بزرگی دست خواهد یافت و شکست سختی به دموکرات‌ها تحمیل خواهد کرد.




بیشتر بخوانید:


نتایج نظرسنجی‌ها در انتخابات آمریکا تا چقدر قابل استناد است؟




وی نتیجه پنج دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از ۶ دوره اخیر را درست پیش‌بینی کرده است. نوپوت تنها در خصوص انتخاب ال گور اشتباه کرد. البته در سال 2000 ال گور نه به آراء مردمی بلکه به آرای الکترال باخت و به شکست در مقابل جرج بوش تن در داد. نوپوت هم از مدل اختصاصی خود استفاده و انتخابات آمریکا را پیش‌بینی می‌کند.


در این میان فرید زکریا تحلیلگر ارشد شبکه خبری آمریکایی سی ان ان با اشاره به شکاف گسترده سیاسی در آمریکا، تصریح کرده است که ترامپ میدان را به بایدن واگذار خواهد کرد.


زکریا با یادآوری صحت پیش بینی‌اش در باره نتیجه انتخابات دوره قبل در سال 2016 روی باخت سنگین ترامپ شرط می‌بندد.


ذکریا با استناد به نظرسنجی‌ها می‌گوید محبوبیت ترامپ بسیار کاهش داشته و اقبال عمومی با او یار نیست. وی افزود: این ترامپ آن ترامپ دوره قبل نیست.


زکریا می گوید بزرگترین عامل کاهش محبوبیت ترامپ تصمیم‌گیری‌های غیر‌منطقی و خودخواهانه او بود که تنها می‌خواست کاری کند که هیچ رئیس جمهوری تا زمان او نکرده بود.


به گفته زکریا، همه‌گیری کرونا نیز چهره نامتعادل ترامپ را بیشتر روشن ساخت زیرا وی به‌عنوان رهبر کشور از مردم می‌خواست در نحوه زندگی خود برای مقابله با این بیماری تغییراتی دهند اما خود به این تغییرات گردن نمی‌نهاد.


آراء مخفی آمریکایی‌ها ترامپ را دوباره راهی کاخ سفید می‌کند؟


اما روبرت کاهالی رئیس موسسه نظرسنجی  گروه ترافالگار که در انتخابات ۲۰۱۶ موفقیت ترامپ را پیش‌بینی کرده بود، گفت بر اساس آرایی که همیشه از نظر موسسات نظرسنجی پنهان می‌مانند، ترامپ برای یک دوره دیگر در کاخ سفید خواهد ماند.


وی گفت که در نظرسنجی‌ها، بسیاری از شرکت‌کنندگان نظر واقعی و احساسات خود را به دلایلی بروز ندادند و همین افراد هستند که در روز انتخابات، بار دیگر به فرد آرمانی خود دونالد ترامپ رأی خواهند داد.



کاهالی افزود: بسیاری از جمهوری‌خواهان در نظرسنجی‌ها شرکت نکردند زیرا جو کلی جامعه را مناسب نمی‌دیدند اما همین افراد در روز انتخابات با دادن رای به ترامپ کار را تمام خواهند کرد.


وی گفت ترامپ با اندکی بیش از 270 رای الکترال بایدن را به زانو درخواهد آورد. در نظر سنجی‌های سال 2016 نیز 87 درصد شانس موفقیت با هیلاری کلینتون اعلام شده بود اما ترامپ بازی را برد.


انتهای پیام/4155/ 


انتهای پیام/

ارسال نظر