صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۲ - ۰۸ آذر ۱۳۹۴

سمپوزیوم ملی اقتصاد بدون نفت در واحد فیروزکوه برگزار شد

سمپوزیوم ملی اقتصاد بدون نفت با محوریت اقتصاد مقاومتی و با همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه برگزار شد.
کد خبر : 52788

دکتر کریم زارع مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دکتر علی دینی محقق و پژوهشگر مسائل اقتصادی و استاد دانشگاه تهران دکتر نادر مهرگان استاد و محقق مسائل اقتصادی از دانشگاه بوعلی همدان، دکتر سید حسین موسوی استاد و پژوهشگر مسائل اقتصادی از دانشگاه الزهرا و دکتر صالح قویدل استاد و پژوهشگر مسائل اقتصادی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه از سخنرانان این سمپوزیوم ملی بودند.


در این سمپوزیوم بیش از هفتاد مقاله برتر علمی پذیرش نهائی دریافت کردند و در خلاصه مقالات همایش به چاپ رسیده است.


از مهمترین برنامه­‌های این سمپوزیوم مناظره علمی و بحث درباره مسائل اقتصادی کشور و ارائه راهکارهای لازم در استان برون رفت از اتکا به نفت در اقتصاد کلان کشور بود. استادان و محقق با طرح دیدگاه و نظرات خود در این مناظره شرکت کرده و تبادل افکار کردند.


توجه به مسائل فرهنگی و جامعه شناختی، توجه به IT، خصوصی سازی نهادها، توجه به حوزه توریسم و گردشگری، بهره‌گیری از پتانسیل­‌ها و ظرفیت­‌های حوزه کشاورزی و صنایع از مهمترین راهکارهای مورد توجه در این سمپوزیوم برای خارج شدن اقتصاد ملی از اتکا به نفت به شمار می‌­رود.


زارع با مهم و ارزشمند خواندن این سمپوزیوم و جایگاه آن طبق بیانات رهبر فرزانه انقلاب و چشم انداز استراتژیک کشور در افق 1404، اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغه‌ها در زمینه اقتصاد مقاومتی و خارج شدن از اقتصاد نفتی، با توجه به نوآوری، اختراع، ابتکار و دستاوردهای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و دانشجویان علاقه‌مند به مباحث پژوهشی و ایده آفرینی است.


وی خاطرنشان کرد: تجاری سازی ایده‌­ها و تجارت و صادرات فکر می‌­تواند تا بخش قابل توجهی از نیازمندیهای اقتصاد کشور بدون در نظر گرفتن نفت را پوشش دهد. این سمپوزیوم با معرفی برترین ها در حوزه های مختلف به کار خود پایان داد.


محمدحسین درویش متولی دبیر اجرای این سمپوزیوم نیز بیان کرد: دستاوردهای این سمپوزیوم و پیشنهادات ارائه شده به منظور بهره مندی و اطلاع مسئولان کشور، به مجمع تشخیص مصلحت نظام، دفتر ریاست جمهور و دفتر رئیس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر