صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

ترک تحصیل ۱۸۰ هزار نفر در مقطع متوسطه

معاون آموزش متوسطه گفت: ازدواج زودهنگام دانش‌آموزان مانع از ادامه تحصیل دختران در برخی از استان‌ها شده است.
کد خبر : 52746

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با ایلنا، با اعلام آخرین آمار ترک تحصیل کرده‌ها در مقطع متوسطه، توضیحی در این باره داد و اظهار داشت: در اجلاس مدیران کل آموزش و پرورش که اخیرا برگزار شد، بررسی کردیم که چه تعداد از دانش آموزانی که در پایه سوم راهنمایی در سال ۹۰-۹۱ درس می‌خواندند، در پایه اول و دوم و سوم متوسطه ثبت‌نام کردند و چه تعداد ثبت نام نکردند.


وی افزود: در مجموع از ۱ میلیون نفر دانش‌آموزی که در پایه سوم راهنمایی در سال ۹۰-۹۱ فارغ التحصیل شده‌اند، در سال ۹۳-۹۴، ۱۸۰ هزار نفر از آن‌ها به پایان دوره نرسیده‌اند و به نوعی ترک تحصیل کرده‌اند. یعنی در بین راه کم شده‌اند؛ به طور مثال سال اول ۴۰ هزار نفر کم شده‌اند و سال‌های بعد بیشتر.


معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در سال اول کسانی که از راهنمایی به پایه اول متوسطه نیامده‌اند، که حدود ۴۰ هزار دانش‌آموز دختر و پسر هستند، تعداد دختران بیشتر است، اما نکته جالب اینکه در پایه دوم و سوم ماندگاری دختران بیشتر است و تعداد ترک تحصیلی پسران بیشتر و در مقابل نیز از نظر فارغ التحصیلی دختران آمارشان بیشتر است. البته از جهت نمره دختران شرایط بهتری نسبت به پسران دارند.


زرافشان همچنین با اشاره به این مطلب که در پایه سوم متوسطه نسبت دختران و پسران تقریبا برابر است، گفت: مساله آموزش دختران در ایران کاملا با کشورهای همسایه متفاوت است و هم اکنون امکانات آموزشی و دسترسی دختران به آموزش به نسبت بهتر شده است.


معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش به مشکلات برخی استان‌ها در حوزه آموزش دختران و همچنین ازدواج‌های زودهنگام اشاره و عنوان داشت: ما هم اکنون در بحث آموزش دختران در پایه اول و دوم متوسطه با مشکل رو به رو هستیم که البته مطالعه‌ای را انجام دادیم و مشخص شد؛ علت، به مسایل بیرون از آموزش و پرورش باز می‌گردد.


وی با بیان اینکه زمانی هست که دانش‌آموز می‌خواهد درس بخواند و مدرسه نیست و زمانی دیگر مدرسه هست و دانش آموز مراجعه نمی‌کند، گفت: با بررسی‌ها متوحه شدیم که این موضوع عمدتا به مسایل فرهنگی خاص برخی از استان‌ها و مناطق کشور برمی‌گردد؛ ازدواج‌های زودهنگام در برخی استان‌ها مانع از ادامه تحصیل دانش‌آموزان می‌شود که البته باید با به کارگیری ظرفیت‌های فرهنگ این استان‌ها، کمک کنیم که دختران به تحصیل خود ادامه دهند تا این استان‌ها را به میانگین کشوری نزدیک شوند.



انتهای پیام/

ارسال نظر