صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹

اقدامات لازم برای مبارزه با کرونا در قرنطینه خانگی

یکی از راه‌های اصلی برای کاهش ابتلا و قطع زنجیره انتقال کرونا قرنطینه خانگی است. با رعایت اصول بهداشتی در قرنطینه خانگی نه‌تنها زنجیره انتقال در جامعه کاهش می‌یابد بلکه احتمال ابتلای اعضای خانواده نیز کمتر می‌شود.
کد خبر : 527382

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، معمولاً توصیه‌های بهداشتی در زمان شیوع بیماری‌های همه‌گیر به صورت روزانه تغییر می‌کند. براساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی، در صورتی که فرد با بیمار مبتلا به کرونا تماس نزدیک داشته یا قادر به رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیست  باید خود را قرنطینه کند تا در صورت ابتلا به ویروس، آن را به دیگران منتقل نکند.


حضور با فرد مبتلا به کرونا در یک خانه، مراقبت از فرد مبتلا و برخورد با دوست، آشنا یا همکار مبتلا از جمله موارد تماس نزدیک به شمار می‌رود.  دو هفته بعد از قرارگیری در معرض ویروس کووید-19 علائم آن در بدن فرد بروز می‌کند، با این حال در برخی از مبتلایان هیچ‌گونه نشانه‌ای بروز نمی‌کند. بنابراین توصیه می‌شود افراد پس از قرارگیری در معرض ویروس کرونا به مدت دو هفته در خانه قرنطینه شوند و پیش از دریافت جواب آزمایش و اطمینان از عدم ابتلا به ویروس با هیچ فرد دیگری تعامل نداشته باشند.


طی قرنطینه خانگی فرد مشکوک نباید از خانه خارج شود و  مگر برای مراجعه به پزشک که این امر نیز باید با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام شود. در صورت مراجعه به مطب یا درمانگاه نیز باید پزشک و کادر درمان را در جریان قرار دهد. فرد مشکوک باید در خانه از ماسک استفاده کند تا خطر ابتلای خانواده به حداقل برسد. همچنین ظروف، سرویس بهداشتی، اتاق، حمام، محل خواب و لوازم بهداشتی فرد مشکوک باید از سایر افراد خانواده جدا شود.


فرد مشکوک و خانواده وی باید تمامی توصیه‌های بهداشتی را به طور کامل رعایت کنند. ضدعفونی سطوحی مانند کامپیوتر، کنترل تلویزیون، میز، صندلی و تلفن که به صورت روزانه توسط همه افراد لمس می‌شوند. پس از هر بار استفاده فرد مشکوک از سرویس بهداشتی، محیط به طور کامل ضدعفونی شود. توصیه می‌شود فرد مشکوک قبل و بعد از صرف غذا و پس از سرفه و عطسه نیز دست‌های خود را با آب و صابون بشوید.


محل عبور فرد مشکوک و اتاق‌های خانه باید به صورت مرتب ضدعفونی شوند و افراد خانواده تا پیش از شستشو یا ضدعفونی دست‌هایشان به صورت خود نزنند. علائم فرد مشکوک باید به صورت مرتب کنترل شود تا افزایش و کاهش نشانه‌های کرونا مانند سرفه‌های خشک، تنگی نفس و درجه حرارت مشخص شود تا در صورت نیاز در اختیار پزشک معالج گذاشته شود. 


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر