صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۲ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح خامه در ویکی آنا

ویتامین B2 خامه برای رشد و توسعه بافت هایی نظیر چشم، غشای مخاطی، سیستم ایمنی، پوست، سیستم عصبی، بافت های همبند و اندام های تولید مثل حیاتی و مهم است.
کد خبر : 527209

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، خامه گزینه مناسبی برای وعده صبحانه است و آن را معمولاً با یک شیرینی مانند مربا یا عسل مصرف می‌کنند.
 همچنین برخی براي درست کردن انواع دسر و کيک از آن کمک مي‌ گيرند.


خامه مزيتي بر‌ ساير لبنيات ندارد. بنابراين در افرادي که مي ‌خواهند همچنان سلامت خود را حفظ کنند قطعا بهتر است مصرف نشود. چون در ازاي همان مواد مغذي، انرژي زيادي را دريافت خواهند کرد.


در تولید صنعتی خامه با دستگاهی به نام سپراتور، چربی را از شیر کامل جدا می کند و بعد از آن چربی جمع شده را با حجم مشخصی از شیر مخلوط کرده و خامه درست می کنند.



خواص و مضرات خامه



  • مصرف خامه به دلیل داشتن فسفر برای سلامت قلب مفید بوده و از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

  • در خامه ویتامین A وجود دارد که به بهبود سلامت دید و چشم کمک می کند.

  •  

  • این ویتامین سلامت شبکیه را حفظ کرده و با افزایش وفق پذیری چشم با تاریکی و نور زیاد از احتمال ابتلا به شب کوری جلوگیری می کند و چشم را مرطوب نگه می دارد.

  • در خامه ویتامین B2 , ریبولاوین وجود دارد که برای تشکیل گلبول های قرمز خون و پادتن ها در بدن انسان که به اکسیژن رسانی و گردش خون در اندام های بدن کمک می کند مفید می باشد.

  • راه حل میانبر برای اضافه کردن وزن مصرف چربی بیشتر و خامه‌ در هر وعده‌ی غذایی است. اما، بازهم مصرف به اندازه شدیدا توصیه می‌شود چون خامه پر از چربی‌های اشباع شده است که می‌توانند برای سلامتی شما مضر باشند.




  • مصرف خامه براي کودکان که در برنامه غذايي خود نياز به انرژي بيشتري دارند، مخصوصا کودکان زير سه سال، خوب است. براي کودکان بزرگ ‌تر و پيش دبستاني هم خوردن خامه مفيد است اما چه بهتر که بخش اعظم صبحانه را تشکيل ندهد.

  • مواد غذايي موجود در خامه، همانند شير است. در خامه با افزايش درجه جدا سازي، مقدار ويتامين‌ هاي محلول در آب كاهش يافته ولي ويتامين ‌هاي محلول در چربي افزايش پيدا مي ‌كند.

  • از بین سایر لبنیات کره و سرشیر و خامه چربی نسبتاً بالاتری دارند.

  • کسانی که غلبه رطوبت در معده دارند و به مشکلاتی مانند ترش کردن، نفخ و … مبتلا هستند، نباید خامه بخورند.

  • کسانی که معده ضعیف دارند و کم تحرک هستند، نباید خامه بخورند.

  • افراد با مزاج گرم و خشک و افراد با چربی بالا، نباید خامه بخورند.

  • مبتلایان به خلط گلو و سینه، نفخ و سنگینی معده نیز باید از مصرف خامه پرهیز کنند.

  • خواب آلودگی، احساس کسالت، کاهش حافظه، بالابردن چربی خون و … از جمله زیان‌های خامه در افراد کم‌تحرک است.

  • مصرف خامه در فصل پاییز مناسب و در بهار نامناسب است.

  • خامه پاستوریزه چربی نامناسبی دارد و توصیه نمی‌شود.



طبع خامه چیست؟


مزاج آن گرم و تر است.



مصلح خامه چیست؟


عسل مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج خامه است.


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر