طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت قرقاول در ویکی آنا
گوشت این پرنده سرشار از فسفر، مس، آهن، سلنیوم، ویتامین های گروه ب، نیاسین، و اسید آمینه های کمیاب است.
کد خبر : 527208
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، قرقاول از خانواده ی ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 15 درصد بیشتر است و انواع اسید آمینه ی ضروری در آن به وفور یافت می شود.
در آسیا، گوشت قرقاول به خاطر محتوای کالری پایین اما پروتئین بالا، به عنوان یکی از جایگزینهای گوشت مرغ استفاده میشود.
خوب است بدانید در هر 100 گرم گوشت قرقاول 152 کیلو کالری انرژی نهفته است.
خواص و مضرات گوشت قرقاول
- چند دلیل برای مفید بودن گوشتقرقاول برای سلامتی قلب وجود دارد. اول اینکه، کالری و چربی اشباع شدهی پایینی دارد. دوما، قرقاول سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. سوما قرقاول منبع بی نظیر پتاسیم است که به خنثی سازی میزان سدیم اضافی بدن کمک میکند.
- گوشت این پرنده میتواند به تقویت حافظه و قوای جنسی بیفزاید و ضعف عمومی بدن را هم برطرف سازد.
- موارد گوشت قرمزی که بتوانید در آنّها از ویتامین C بهره برد بسیار اندک هستند. اما، بعضی مطالعات نشان دادهاند که قرقاول سرشار از ویتامینها و مواد معدنی ضروری است.
- گوشت آن لطیف و زودهضم است.
- در خلال برنامه ی کاهش وزن به شدت توصیه میشود خوراکیهای سرشار از پروتئین اما کم چربی مصرف کنید. گوشت یکی از منابع عالی پروتئین است اما اکثر گوشتها محتوای چربی بالایی دارند. پیدا کردن گوشتی که کالری و چربی کمی داشته باشد اما حاوی پروتئین بالا باشد کمی دشوار است ولی قرقاول یکی از آن مواردی است که بسیار توصیه میشود.
- از هضم آن خون خوبی برای بدن تولید میشود.
- سوای اینکه گوشت قرقاول سرشار از پروتئین و حاوی کالری کم است، در بردارندهی ویتامینها و مواد معدنی ضروری نیز هست که در گوشت مرغ یافت نمیشوند.
- موجب تقویت مغز میشود و برای درمان فراموشی و وسواس مفید است.
- مصرف فراوان این گوشت به گرم مزاجان توصیه نمیشود و میتواند ایجاد سردرد کند.
- پزشکان گوشت این پرنده را به دلیل تولید اسید اوریک و افزایش فعالیت کلیه و دفع سموم بدن به تمامی افراد اعم از کودک، جوان و سالمند توصیه می کنند.
- اگرچه گوشتقرقاول سرشار از پروتئین و حاوی کالری کم است اما باید بسیار زیاد مواظب سطح کلسترول آن باشید. اگر ناراحتی کلسترولی بخصوصی دارید، مصرفتان را محدود کنید یا به هر قیمتی شده از مصرف آن اجتناب کنید.
- مشکل پختن قرقاول این است که به جای آب انداختن به راحتی خشک میشود، در نتیجه گوشتی خشک و بی مزه نصیبتان خواهد شد. بنابراین پختن صحیح آن بسیار مهم است.
طبع گوشت قرقاول چیست؟
مزاج گوشت قرقاول گرم و خشک است.
مصلح گوشت قرقاول چیست؟
سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت قرقاول است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/