صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۰ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد؛

لزوم نگاه نو به بخش فرهنگی دانشگاه‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزشی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم نگاهی نو به بخش فرهنگی در دانشگاه‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزشی تأکید کرد.
کد خبر : 527100

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قشم، فرزاد جهان‌بین در جلسه‌ای با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم اظهار کرد: امروزه با توجه به اینکه دانشگاه‌های کشور از حضور دانشجویان به‌ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی به‌طور گسترده و ممتد بهره نمی‌برند، لازم است تا از ظرفیت‌های موجود در بخش آموزش و ارتباط مستمر استادان با دانشجویان در حوزه‌های فرهنگی استفاده کنند.


وی افزود: با بررسی‌های مناسب و علمی در حوزه فرهنگی می‌توان به نقاط مشترکی در راستای تکریم مباحث موردنظر در مسیر آموزش دست یافت و این امر علاوه بر ارتقای سطح علمی و دستیابی به اشتراکات در این دو بخش مهم، زمینه‌های افزایش خودباوری و تقویت غرور ملی را در مسیری غیر از اجرای فوق‌برنامه‌های فرهنگی که پیش‌تر مدنظر بوده فراهم می‌آورد.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان شرایط کنونی گسترش ویروس کرونا و حضور نداشتن دانشجویان در محیط دانشگاه گفت: درست است که ارتباط دانشجویان با واحدهای دانشگاهی از نظر حضور فیزیکی کاهش یافته؛ اما این رابطه با استادانی که در بخش‌های آموزش مجازی فعالیت دارند، برقرار بوده و این خود نقطهٔ عطفی است تا از این شرایط برای بهره‌مندی و تبیین اهداف علمی فرهنگی استفاده شود؛ بنابراین منطق حکم می‌کند که دانشگاه‌ها عمده توجه خود را به سمت استادان برده تا از این طریق تأثیرگذاری فرهنگی صورت بپذیرد.


لزوم ایفای نقش متفاوت دانشگاه در محکومیت توهین به پیامبر(ص)


جهان‌بین با تأکید بر حضور معاونان آموزشی در جلسه شورای فرهنگی و تطابق آن با اهداف تدوینی این معاونت به‌منظور بسترسازی‌های مناسب گروه‌های آموزشی و درگیر کردن آنها در امور فرهنگی ادامه داد: در مسئله توهین به ساحت مقدس پیامبر(ص) همه ارگان‌ها و نهادهای موجود به صدور بیانیه‌هایی در راستای محکومیت این امر اقدام کردند که بسیار هم خوب است؛ اما از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود علاوه بر هم‌راستایی و حمایت از این‌گونه اقدامات نقشی متفاوت و تأثیرگذارتر در این امر مهم ایفا کنند.


وی اضافه کرد: بعد از وقوع چنین مسائلی بالطبع دامنه جستجو و تحقیق در فضای مجازی درباره شخصیت و مقام والای پیامبر اسلام(ص) صورت خواهد گرفت؛ اما اکثر مقالات و متون در این رابطه به زبان فارسی نشر شده که طبیعتاً قابل بهره‌برداری بین جوامع غیرفارسی زبان نیست. پس می‌توان با برنامه‌ریزی و بهره‌مندی از بخش آموزش زبان در دانشگاه‌ها به ترجمه این‌ موارد اقدام کرد و این همان نقطه اشتراکی بوده که مدنظر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه است.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر