صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۸ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

موفقیت تحصیلی با «برنامه‌ریزی» و «هدف»/ والدین فرزندان را حمایت و بستر تحصیل را فراهم کنند

دانشجوی دکتری رشته مهندسی عمران دانشگاه شریف گفت: دانشجویان و علاقه‌مندان به تحصیل باید برای موفقیت در تحصیل برنامه‌ریزی داشته باشند و هدف تعریف کنند.
کد خبر : 526937

علی خدیر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اشاره به قبولی در آزمون دکتری سراسری سال 1399 و کسب امتیاز لازم برای تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف تهران در رشته مهندسی عمران با گرایش محیط زیست، درباره فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود اظهار کرد: تاکنون موفق به نوشتن چند مقاله ISI و ترجمه یک کتاب و ارائه چند مقاله در همایش‌های مختلف شده‌ام و نیز یک سخنرانی به زبان انگلیسی در همایش بین‌المللی داشته‌ام.


وی با قدردانی از حمایت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری درباره ارزیابی خود از رشته مهندسی عمران عنوان کرد: با توجه به اینکه رشته تحصیلی بنده مهندسی عمران با گرایش محیط زیست و به‌طور خاص در زمینه فاضلاب است، می‌توانم بگویم که انتخاب این رشته در زمان انتخاب رشته آزمون سراسری کارشناسی جزء نخستین اولویت‌های بنده بود و در زمان ارشد و دکتری نیز به‌عنوان نخستین اولویت بوده و از همان دوران کارشناسی در این زمینه فعالیت و مطالعه فراوانی را انجام داده‌ام.


دانشجوی دکتری رشته مهندسی عمران دانشگاه شریف بیان کرد: به نظرم فعالیت در این رشته بسیار جذاب است و در کشور جای کار زیادی دارد و جوانان و علاقه‌مندان می‌توانند در این رشته فعالیت کنند. فعالیت در این رشته با توجه به اینکه ایران در منطقه کم‌آب و تا حدودی منطقه خشک قرار دارد و تا رسیدن به استانداردهای جهانی فاصله داریم، کمک زیادی به کشور خواهد بود.


وی توضیح داد: دانشجویانی که علاقه‌مند به این رشته هستند، در صورت ورود به این رشته می‌توانند به کشور خود به‌منظور رفع بحران کم‌آبی و استفاده بهینه از فاضلاب در فعالیت‌های کشاورزی و صنعتی کمک کنند تا بهتر بتوانند چرخه کشاوزی و صنعت را با مطالعه علم روز رونق بخشند و به پیشرفت این علم و این رشته کمک کنند؛ البته باید همان‌طور که گفته شد علاوه بر دروس تئوری، کارهای عملی بیشتری در این زمینه انجام شود.


دانشجوی دکتری رشته مهندسی عمران دانشگاه شریف به خانواده‌ها و والدین دانشجویان  توصیه کرد که به‌منظور موفقیت در تحصیل و ادامه تحصیل برای فرزندان خود از سال‌ها قبل از شرکت در آزمون سراسری به حمایت و آماده‌کردن بستری مناسب برای فرزندان کوشا باشند و باید بدانند که موفقیت در تحصیل و فعالیت علمی باید از سال‌های قبل از دیپلم برنامه‌ریزی شده باشد.


خدیر تأکید کرد: والدین از هیچ کمکی دریغ نکنند تا دانش‌آموزان و دانشجویان بتوانند با خیالی راحت و در مکانی آرام به ادامه تحصیل و فعالیت خود ادامه دهند و دانشجویان نیز این را بدانند که به‌منظور موفقیت در تحصیل باید برای برنامه‌ریزی داشته باشند و هدف تعریف کنند و در صورتی که این موارد را رعایت نکنند و برنامه نداشته باشند، بسیار سخت و شاید بتوان گفت غیرممکن است که به هدف مورد نظر خود برسند.


این دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مورد برای موفقیت در هر کاری تلاش، تلاش، تلاش و تمرین، تمرین، تمرین و مطالعه همه‌روزه است که با این کارها یعنی برنامه‌ریزی، هدف‌گذاری، مطالعه و تمرین و حمایت خانواده، هر شخصی به هدفی که در ذهن خود دارد، خواهد رسید.


به گزارش آنا، علی خدیر فرزند کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری متولد 1374 شهر ری، دیپلم ریاضی فیزیک خود را با معدل 19.2 از دبیرستان دکتر حسابی شهر ری در سال 1392 دریافت کرد و همزمان با تحصیل از زمان راهنمایی، یادگیری زبان انگلیسی را آغاز کرد و موفق به یادگیری زبان در مقاطع بالا و تسلط کامل در این زمینه شد.


وی تدریس زبان انگلیسی را همزمان با تحصیل در آموزشگاه‌های زبان انگلیسی انجام می‌داد تا اینکه در سال 1392 که موفق به اخذ دیپلم شد، در آزمون سراسری شرکت کرد و وارد دانشگاه شهید بهشتی در رشته مهندسی عمران با گرایش طراحی شبکه‌های آب و فاضلاب شد.


خدیر در زمان تحصیل در دانشگاه همچنان فعالیت تدریس و البته یادگیری زبان را ادامه داد و علاوه‌بر آن در کارگاه‌ها و همایش‌های تخصصی درباره آب و فاضلاب شرکت می‌کرد تا بتواند به معلومات خود اضافه کند و پس از پایان تحصیل دوره کارشناسی و اخذ مدرک لیسانس با شرکت در آزمون ارشد سراسری موفق به ورود و ادامه تحصیل در رشته مهندسی عمران با گرایش محیط زیست در دانشگاه علم و صنعت تهران شد و دروس ارشد را نیز در سال 1398 به پایان رساند و سال 1399 در آزمون دکتری سراسری شرکت و مجوز ادامه تحصیل با کسب امتیاز لازم را در دانشگاه صنعتی شریف تهران در رشته مهندسی عمران با گرایش محیط زیست اخذ کرد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر