صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۲ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹
حضرتی:

مجوز جذب ۷ هزار نیرو اخذ شده است

معاون پرستاری وزارت بهداشت با تأکید بر به‌کارگیری توانمندی و ظرفیت مراکز مراقبت در منزل در مدیریت بیماری کووید- 19، گفت: این مراکز می‌توانند کاهش بار مراجعات بیمارستانی را تا حد قابل قبولی به دنبال داشته باشند.
کد خبر : 526836

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در نخستین روز سفر خود به استان آذربایجان غربی که با هدف بررسی وضعیت بهداشت و درمان و نیروی انسانی و بررسی فرآیندهای مدیریت کووید ۱۹ به همراه تیمی متشکل از نمایندگان معاونت پرستاری و معاونت بهداشت انجام گرفت از بیمارستان شهید قلی پور شهر بوکان و بیمارستان امام خمینی (ره) شهر مهاباد بازدید کرد.


وی ضمن بازدید از بخش‌های تریاژ، اورژانس سرپایی و بستری، بخش بیماران کووید۱۹ و بخش مراقبت‌های ویژه دو بیمارستان با بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و پرستاران فعال در این بخش‌ها به گفتگو پرداخت.


معاون پرستاری وزارت بهداشت ضمن ابراز قدردانی از زحمات تمامی ارائه‌دهندگان مراقبت از جمله پرستاران، بهره‌گیری از ظرفیت مراکز مراقبت و مشاوره پرستاری در منزل را از نقاط قوت بهداشت و درمان بوکان دانست و گفت: با توجه به اینکه بیماری کووید ۱۹ یک بیماری کاملاً مراقبتی است لذا به کار گرفتن ظرفیت مراکز مراقبت در منزل یکی از راهکارهای کاهش مراجعات بیمارستانی است.


حضرتی در پاسخ به دغدغه پرستاران این دو بیمارستان نسبت به کمبود نیرو، اظهار داشت: جبران کمبود نیرو یکی از موضوعات مهمی است که همواره مورد تأکید و پیگیری وزیر بهداشت و معاونت پرستاری بوده و در یک سال گذشته بیش از ۷ هزار نیروی پرستار جذب شده و مجوز جذب ۷ هزار نیروی دیگر نیز اخذ شده که بخشی از آن مربوط به پرستاران است.


وی افزود: نسبت پرستار به تخت در استان آذربایجان غربی نسبت به میانگین کشوری در وضعیت مطلوبی است اما هنوز با استاندارد فاصله داریم که برای حل آن در تلاش هستیم.


حضرتی در خصوص مطالبات و معوقات پرستاران گفت: در حال حاضر پرداخت کارانه از ۱۸ ماه به ۶ ماه و پرداخت اضافه‌کار هم به ۳ ماه کاهش پیدا کرده و البته در برخی از دانشگاه‌ها اضافه‌کار به روز است و در تلاش هستیم که بخش درگیری از معوقات پرستاران خدوم و زحمتکش پرداخت شود.


مراکز مراقبت در منزل و مراکز ۱۶ ساعته بهداشت متصل می‌شوند


مریم حضرتی همچنین در حاشیه بازدید از مرکز ۱۶ ساعته بهداشت شهر مهاباد، ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در خصوص کنترل کووید-۱۹ از اتصال مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل با مراکز ۱۶ ساعته بهداشت خبر داد.


گفت: با ابلاغ معاونت بهداشت، مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل با مراکز ۱۶ ساعته بهداشت به هم متصل می‌شود و این اقدام بزرگ و ارزشمندی است که با توجه به بحران کود ۱۹ با شناسایی مبتلایان و اقدامات مراقبتی برای آن‌ها در منزل و آموزش خانواده این بیماران از انتقال آن‌ها به مراکز درمانی جلوگیری می‌کند و همچنین با ارائه آموزش‌های خود مراقبتی و ایجاد حساسیت در مردم باعث قطع زنجیره این روس شود.


بر اساس گزارش وبدا؛ معاون پرستاری همچنین بر ضرورت اطلاع‌رسانی وسیع و عمومی جهت ارتقای آگاهی مردم در خصوص راه‌های پیشگیری و روش‌های خود مراقبتی در مبارزه با کرونا تأکید کرد.


انتهای پیام/4148/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر