صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۷ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹
در رساله دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد؛

راهکار همگرایی مسلمانان در سه عرصه بین‌المللی، ملی و فردی

دانشجوی دکتری تخصصی علوم قرآن و حدیث دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به ارائه توضیحاتی درباره رساله خود با عنوان راهکار همگرایی مسلمانان در سه عرصه بین‌المللی، ملی و فردی پرداخت.
کد خبر : 526398

به گزارش خبرنگار حوزه پایان‌نامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، وبینار پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع تقریب مذاهب اسلامی صبح امروز به همت معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر برگزار شد.


عباسعلی نظرنوکنده، دانشجوی دکتری تخصصی علوم قرآن و حدیث دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت: افرادی مخالف تقریب مذاهب اسلامی هستند. مذاهب اسلامی در معرض انواع تهدیدها قرار دارد که می‌توان مشکلات آن را برطرف کرد.


اندیشمندان شیعه و سنی نقش بسزایی در وحدت این دو فرقه اسلامی دارند


وی با اشاره به اینکه تقریب ایده‌ای استوار و شدنی است، افزود: تنگ‌‌نظری‌ها، انگیزه‌های سیاسی و... منجر به افزایش اختلاف بین شیعه و سنی شده است. عالمان و اندیشمندان شیعه و سنی همانند آیت‌الله بروجردی نقش بسزایی در وحدت این دو فرقه اسلامی داشتند و دارند.


این دانشجوی دکتری تخصصی علوم قرآن و حدیث واحد گرگان گفت: وحدت باید در خدمت حاکمیت جهان اسلام باشد. در مسیر تقریب چالش‌ها و فرصت‌هایی وجود دارد‌  و شناخت این چالش‌ها منجر به شناخت ضرورت وحدت می‌شود.


نظرنوکنده گفت: حج کنگره عمومی اسلامی و نماز جمعه نیز گردهمایی قشرهای مختلف جامعه است. بهترین راه مقابله با دشمنان، گفتگو بوده و اصول و روش گفتگو در قرآن اشاره شده است.


وی با اشاره به پایان‌نامه خود گفت: راهکار همگرایی مسلمانان در سه عرصه بین‌المللی، ملی و فردی را بررسی کرده‌ام. آثار تقریب را می‌توان در رسیدن آرامش، رعایت حقوق برادری، خیرخواهی افراد نسبت به یکدیگر و... مشاهده کنیم.


این دانشجوی دکتری تخصصی علوم قرآن و حدیث واحد گرگان بیان کرد: در قرآن کریم به  طرح نظریه جهانی شدن در راستای اسلام اشاره شده است. تقریب در هم آمیختن فرق اسلامی نیست، بلکه ایجاد مودت و اخوت اسلامی بر اساس قرآن کریم است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر