صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۴ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹
برای نخستین بار صورت گرفت؛

رونمایی از سامانه جلسات مجازی دانشگاه آزاد اسلامی همدان

سامانه جلسات مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در راستای ارائه خدمات مطلوب اداری و آموزشی در ایام همه‌گیری کرونا رونمایی شد.
کد خبر : 526239

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، همه‌گیری جهانی بیماری کرونا دشواری‌های بسیاری را در حوزه‌های مختلف زندگی اجتماعی ازجمله حوزه آموزشی و دانشگاهی ایجاد کرده که جلسات کاری و سازمانی، ثبت‌نام دانشجویان، برگزاری کلاس‌های درسی، جلسات دفاع و فارغ‌التحصیلی ازجمله آنهاست؛ این مشکلات با طراحی و رونمایی از سامانه جلسات مجازی دانشگاه آزاد اسلامی همدان تا حدود زیادی رفع و رجوع می‌شود.


مزایای سامانه جلسات مجازی


طراح سامانه جلسات مجازی در مراسم رونمایی این سامانه با بیان اینکه حضور فیزیکی افراد در جلسه دفاع پایان‌نامه و نظایر آن از دغدغه‌های جدی برخی دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی همدان بود، اظهار کرد: در همین راستا و برای نخستین‌بار وبینار آموزشی در دانشگاه آزاد همدان طراحی شده است.


محمدامین ایراندوست افزود: در این سامانه به‌راحتی می‌توان به برگزاری جلسات مختلف ازجمله مشاوره استاد به دانشجو، دفاع از پایان‌نامه، جلسه گروه، دانشکده، واحد آموزشی و... اقدام کرد.


وی تشریح کرد: این وبینار که مبتنی بر پروژه متن باز است بستری را فراهم می‌کند که در هر اتاق گفتگو و جلسه امکان ارتباط صوتی و تصویری فراهم باشد و کاربران در صورت تمایل بتوانند نرم‌افزارهای خاصی را در این محیط اشتراک‌گذاری کنند.


مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی همدان درباره مزایای این وبینار گفت: مدیریت کاهش رفت‌وآمد میان واحدها و مراکز مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان از مزیت‌های مهم این سامانه بوده به این معنا که چون این واحد دانشگاهی در مرکز استان است و سایر واحدهای آموزشی زیرمجموعه این واحد هستند، ضرورت ارتباط و تبادل اطلاعات از طرفی و محدودیت‌های ایجادشده به‌دلیل وقوع بیماری کرونا از سوی دیگر و نیز صرفه‌جویی در زمان و هزینه اجتناب‌ناپذیر بوده و وبینار در این موارد کاملاً مؤثر است.


قابلیت‌های سامانه جلسات مجازی


ایراندوست عنوان کرد: استادانی که عضو این سامانه می‌شوند برای هر یک از اقدامات خود می‌توانند اتاق‌های گفتگوی مجزا تشکیل دهند و به سهولت مشاوره‌های مورد نیاز دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری خود را ارائه کنند.


وی با بیان اینکه لینک اتاق‌ها در این سامانه ثابت است، تأکید کرد: مشروط بر اینکه استاد یا مدیر جلسه وارد جلسه شده باشد دانشجویان به‌راحتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری می‌توانند وارد سامانه شده و از استادان و مدیر گروه رشته‌های خود مشاوره لازم را دریافت کنند.


عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی همدان با تأکید بر اینکه برگزاری جلسه دفاع از پایان‌نامه به سهولت در این سامانه انجام می‌شود، اضافه کرد: این وبینار امکان آنلاین بودن همزمان 500 نفر را فراهم کرده و ازجمله مهم‌ترین مزایای این سیستم انجام جلسه دفاع از پایان‌نامه‌ها برای دانشجویان است که با توجه با کرونا یکی از دغدغه‌های اصلی سیستم آموزشی دانشگاهی در استان به شمار می‌رود.


ایراندوست خاطرنشان کرد: این سامانه دارای قابلیت‌های مختلفی نظیر احراز هویت کاربران، طراحی انتخابی، مدیریت ضبط جلسات و اتاق‌های شخصی سازی شده و استادان برای ثبت‌ نام می‌توانند به سایت دانشگاه آزاد اسلامی همدان به نشانی iauh.ac.ir مراجعه کنند و دانشجویان در این سیستم نیاز به ثبت‌نام ندارند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر