صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹
عبدی در گفتگو با آنا:

معیار انتخاب مدیرعامل در پرسپولیس نامشخص است/ کارآمدترین مدیر هم 6 ماه دوام نمی‌آورد

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: فاکتورها و معیارها برای انتخاب نفر اول باشگاه پرسپولیس مشخص نیست و این موضوع لطمات زیادی به همراه داشته است.
کد خبر : 525820

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، باشگاه پرسپولیس پس از رفتن مهدی رسول پناه، فردی را در قامت سرپرست یا مدیرعامل نمی‌بیند. این روزها بحث جدی در خصوص انتخاب نفر اول این باشگاه وجود دارد و این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که تنها دو نفر عضو هیئت مدیره پرسپولیس هستند.


حسین عبدی در خصوص مشکلات مدیریتی باشگاه پرسپولیس به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: تغییرات و جابه‌جایی فراوان در مدیریت این باشگاه باعث شده تا دردسرهای زیادی ایجاد شود. در برخی مقاطع شاهد این هستیم افرادی که سابقه ورزشی ندارند به عنوان نفر اول پرسپولیس انتخاب می‌شوند و باعث جنجال‌ها و هیجان‌های متعددی می‌گردند. یکی از بزرگ‌ترین معضلات این افراد فقدان ظرفیت مدیریت در پرسپولیس است.


وی افزود: مشخص نیست فاکتورها و معیارها برای انتخاب مدیران باشگاه پرسپولیس چیست. اهمیت جایگاه مدیریت در این باشگاه اصلاً لحاظ نمی‌شود. فردی که به‌عنوان نفر اول این باشگاه برگزیده می‌شود، می‌تواند یک‌شبه شهرت زیادی پیدا کند. بودجه مالی بالایی در اختیار او قرار می‌گیرد و مسلماً کسانی که هویت و قابلیت قرار گرفتن در چنین منصبی را ندارند، غرق می‌شوند. به نظر من تصمیم‌گیری در خصوص انتخاب نفر اول باشگاه پرسپولیس بسیار حیاتی است و اشتباهات متعدد باعث شده تا اثرات مخربی در این باشگاه ایجاد شود.


پیشکسوت تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: متأسفانه اتفاقاتی که در حوزه مدیریتی سرخ‌پوشان رخ داده، باعث شده تا دردسرهای متعددی ایجاد شود. این‌طور نیست که فردی همه چیز را بداند اما هر شخصی که در سال‌های اخیر مدیریت این باشگاه بزرگ را برعهده گرفته، تصور می‌کند نشستن پشت میز یعنی اشراف و آگاهی به تمامی امور، در شرایطی که اصلاً این‌گونه نیست. بارها شده که تصمیمات گرفته شده به مانع بزرگی برخورده و ارتعاشات این برخورد، لطمات شدیدی به پرسپولیس زده است.


وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مشکلات باشگاه پرسپولیس این است که درآوردن پول بسیار دشوار است. اینکه اعلام شده خط بودجه‌ای برای این باشگاه وجود ندارد و این باشگاه باید از طریق اسپانسر حمایت شود، عملاً غیرممکن است چون نمی‌شود پول درآورد و سپس آن را به شکل دولتی خرج کرد. اگر دولت خودش درآمدزایی کند و خط بودجه برای پرسپولیس تعریف کند، بهتر می‌توان مدیریت کرد. الان نمی‌توان گفت که پرسپولیس باشگاه دولتی است یا خصوصی، چون بدهی‌های بسیار زیادی در سال‌های اخیر ایجاد شده که بدون تردید نشان‌دهنده عدم موفقیت چنین روشی است.


عبدی یادآور شد: حتی اگر فردی که تمامی فاکتورهای لازم برای مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را داشته باشد، قطعاً به مشکل می‌خورد؛ چون مشکلات گذشته و روزمرگی‌های فراوان باعث شده تا شرایط در باشگاه پرسپولیس بحرانی شود. مطمئن باشید بهترین و کارآمدترین مدیر هم نهایتاً 6 ماه می‌تواند در پرسپولیس دوام بیاورد. باید نگاه شرکتی به پرسپولیس و همچنین به استقلال برداشته و به آنها به عنوان باشگاه و نه به عنوان شرکت نگریسته شود. باید افراد متخصص و کاربلد در قالب کارگروه به این باشگاه‌ها اضافه شوند تا بتوانند مشکلات را به مرور زمان حل کنند. مطمئن باشید هیچ مسکن و دارویی برای حل مشکلات این دو باشگاه در کوتاه‌مدت وجود ندارد.


وی تصریح کرد: در بحث خصوصی‌سازی نیز بعید می‌دانم پرسپولیس و استقلال واگذار شوند، چون امکان خصوصی‌سازی برای این دو باشگاه وجود ندارد. در واقع دل کندن از این هنجار اجتماعی برای دولت میسر نیست و نمی‌توان از طریق بورس یا فرابورس، سهام این دو باشگاه زیان‌ده را واگذار کرد چون مردم در شرایطی می‌توانند سهام سرخابی را خریداری کنند که بتوانند سود کنند و البته که بر امور نیز نظارت داشته باشند.


انتهای پیام/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر