صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۸ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹

علت ویژگی مناظره اخیر ترامپ و بایدن چیست؟

در این گزارش به شش لحظه و ویژگی خاص مناظره اخیر انتخاباتی میان ترامپ و بایدن اشاره می‌شود.
کد خبر : 525663

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، «دومین و آخرین مناظره انتخاباتی میان ترامپ و بایدن، در مقایسه با مناظره پیشین میان دو طرف، از وضعیتی بهتر برخوردار بود. در میان انبوهی از دروغ‌ها که در جریان مناظره مطرح شد، ترامپ، جو بایدن را به دلیل ناتوانی و شکستش در حل مشکلاتی نظیر نژادپرستیِ نهادینه شده در دوره حضورش در سنا و همچنین تصدی کرسی معاونت ریاست جمهوری آمریکا در دوره باراک اوباما سرزنش کرد و با طعنه، وی را یک سیاستمدار عادی و پیش پا افتاده توصیف کرد. بایدن نیز ترامپ و شیوه مدیریت و سیاستگذاری وی را شدیدا هدف قرار داد».


وی (بایدن) از شیوه مدیریت ترامپ در مساله بحران شیوع ویروس کرونا در آمریکا و همچنین بی توجهی‌های وی به مسائلی نظیر بهداشت و سلامت مردم، اقتصاد و مسائل مهاجرتی، شدیدا انتقاد کرد. با این حال در زمان هایی، بایدن در حملات خود حالتی شخصی در پیش می‌گرفت و مثلا ترامپ را نژادپرست‌ترین رئیس جمهوری نامید که تاریخ مدرن آمریکا تاکنون به خود دیده است.


در ادامه به شش لحظه و ویژگی خاص مناظره اخیر انتخاباتی میان ترامپ و بایدن اشاره می‌شود.


ترامپ از شدت لفاظی‌ها و حملات بی پروایانه خود کاسته بود


ترامپ در حالی وارد مناظره انتخاباتی اخیر خود با بایدن شده بود که مشاوران وی در مورد یک مساله، اجماع نظر داشتند: وی باید خونسرد باشد و از تنش آفرینی‌های بی پروایانه خودداری کند. با این حال، هیچ کدام از آن‌ها مطمئن نبودند که آیا ترامپ می‌تواند این مساله را رعایت کند یا خیر. با این همه، بله، وی اینکار را انجام داد.


درست است که وی همچنان ادعا‌های غلط و دروغین می‌کرد، به بایدن حملات مغرضانه شخضی می‌کرد، به ویروس کرونا بی توجهی کرد و آن را بی اهمیت جلوه می‌داد، و تاکید داشت که فرزندان مهاجرانی که از والدین خود جدا شده اند وضعیت خوبی دارند و به خوبی تحت مراقبت هستند، با این حال، ترامپ کاملا از شدت لفاظی‌های شدید و بی پروایانه خود کاسته بود.


در اکثر زمان مناظره با بایدن، ترامپ بیش از همه شبیه به فردی بود که طرح و دستورکار مشخصی دارد. وی حتی روی خوش به مجری برگزاری مناظره "کریستین والکر" نیز نشان می‌داد و یک مرتبه به وی گفت که او به خوبی مناظره را اجرا و اداره می‌کند. پس از پایان مناظره اخیر، ترامپ فکر می‌کرد که پیروز مناظره شده و تعداد کمی از مشاورانش نیز به وی خلاف این امر را گفتند. با این همه، ترامپ پس از مناظره تصدیق کرد که به نحو بهتری می‌توانسته مناظره را به پیش ببرد.


با این همه، جمهوریخواهان پس از مناظره اخیر یک نفس راحت کشیدند، زیرا فکر می‌کردند که اگر ترامپ بخواهد همچون مناظره گذشته، وارد بحث شود، ترامپ و جمهوریخواهان، تا حد زیادی سبد رای خود را در انتخابات آتی خود از دست خواهند داد. به طور کلی، مناظره اخیر را می‌توان بیش از همه شبیه به آن رویکردی دانست که مشاوران ترامپ همواره آرزو داشته اند که وی اتخاذ کند.


طرز فکری آرزومندانه و خیالی ترامپ، مشهود بود


ترامپ در پاسخ به مجری مناظره که اگر رئیس جمهور شود چه کار‌هایی برای مدیریت بحران شیوع ویروس سکرونا انجام می‌دهد؟ صرفا به ذکر کارنامه گذشته خود و بیش از همه، به ذکر آرزو‌های واهی و خیالی خود در مورد آینده و ارائه واکسن ویروس کرونا، تکیه داشت. ترامپ به طور خاص تاکید کرد که امکان داشت همه چیز بدتر از شرایط فعلی باشد. وی اساسا نسبت به آمار خیره کننده شیوع ویروس کرونا در آمریکا، بی اعتنا بود و توجه نداشت که هم اکنون نیز وضعیت در آمریکا وخیم است.


ترامپ به نحو موهومی تاکید داشت که واکسن ویروس کرونا در هفته‌های آتی ارائه خواهد شد. با این همه، حداقل بر اساس آنچه سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا اعلام کرده، احتمال اینکه در هفته‌های آتی واکسنی ارائه شود، خیلی ضعیف است. ترامپ پیشتر هم تاکید کرده بود که اینکه وی می‌گوید که در هفته‌های آتی واکسن ویروس کرونا ارائه شود، صرفا یک آرزو است و مهر تاییدی بر این نیست که حتما واکسن مذکور در موعد مقرر ارائه خواهد شد.


ترامپ به کم کاری‌ها و نقض‌های خود در مدیریت ویروس کرونا اشاره نکرد و گفت وضعیت در آمریکا نظیر کشور‌های اروپایی بد است. با این همه اشاره‌ای نکرد که رهبران اروپایی، اقدامات محدودیت زای زیادی را جهت کنترل و پیشگیری از ویروس کرونا انجام داده اند.


جو بایدن یک "زمستان تاریک" را پیش بینی کرد


بایدن در جریان مناظره اخیر ریاست جمهوری آمریکا، چشم اندازی به مراتب تیره‌تر را از آینده آمریکا در سایه شیوع ویروس کرونا ارائه کرد. وی حتی از لفظ "زمستان تاریک" استفاده کرد و تاکید داشت که دونالد ترامپ مسوول تمام این نابسامانی‌ها است و فردی با این مشخصات، به هیچ عنوان نباید در آمریکا در راس قدرت باشد. بایدن در موضع گیری‌های خود در زمینه نحوه مقابله اش با ویروس کرونا، به مراتب سنجیده‌تر از دونالد ترامپ ظاهر شد. وی تاکید کرد که استاندارد‌های مشخصی را برای بازگشایی مدارس و کسب و کار‌ها عملیاتی خواهد کرد و بسته‌های کمک و محرک اقتصادی مناسبی را نیز به اجرا خواهد گذاشت.


بایدن همچنین تاکید داشت که می‌خواهد واقع بینانه به مساله شیوع ویروس کرونا و نحوه برخورد با آن بنگرد. وی افزود که مطمئن است که بر اساس نظر کارشناسان و تحلیلگران، تا میانه سال آینده میلادی، هیچگونه درمان و واکسن موثری برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ارائه نخواهد شد. وی تاکید کرد که شیوع ویروس کرونا در آمریکا تا حد زیادی تحت تاثیری بی‌احتیاطی‌های مقام‌های حزب جمهوری خواه آمریکا اتفاق افتاده است.


ترامپ بار دیگر از راهبرد‌های انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۶ استفاده می‌کرد


ترامپ در جریان مناظره اخیر، تا حد زیادی سعی داشت تا از تاکتیک‌های انتخاباتی استفاده کند که چهار سال پیش با استفاده از آن‌ها توانست هیلاری کلینتون را شکست دهد و رئیس جمهور آمریکا شود. وی تلاش کرد که جو بایدن را یک سیاستمدار معمولی نشان دهد. دقیقا همان کاری که پیشتر با هیلاری کلینتون کرده بود. وی تاکید داشت که به این دلیل رئیس جمهور آمریکا شده، چون می‌خواسته خرابکاری‌های جو بایدن و باراک اوباما را درست کند. اگر آن‌ها نمی‌بودند، وی نیز قطعا رئیس جمهور نمی‌شد. البته که این مساله شانس دوباره‌ای را به بایدن داد تا موفقیت‌ها و دستاورد‌های دولت باراک اوباما را بار دیگر به مخاطبان و افکار عمومی گوشزد کند.


ترامپ به طور خاص نتوانست بار دیگر دستورکار خود مبنی بر انجام حملات متحورانه و شخصی به جو بایدن را به پیش برد. وی کاملا در مقابل دعاوی بایدن مبنی بر تجارت خود در چین و همچین عدم پرداخت مالیات در سال‌های متمادی، منفعل بود. ترامپ در بسیاری از لحظه ها، در جریان حمله به جو بایدن، بد عمل کرد و موجب شد تا اقداماتش نتیجه عکس بدهند.


ضربات کاری جو بایدن به سیاست‌های معیوب ترامپ


تاثیرگذارترین لحظاتی که جو بایدن در زمان مناظره با ترامپ به ثبت رساند، لحظاتی بود که وی به عملکرد اقتصادی، و سیاست‌های ترامپ در زمینه بهداشت و درمان، و موضوعات مهاجرتی، انتقادات شدیدی را وارد کرد.


این حملات بایدن، یک واقعیت را برای ترامپ آشکار ساخت: بایدن طرح‌ها و پیشنهاد‌هایی را با جزئیات مطرح می‌سازد و فواید آن‌ها را نیز به طور دقیق برای مردم آمریکا شرح می‌دهد. با این حال، ترامپ اصلا قادر نیست با جزئیات توضیح دهد که اگر پیروز انتخابات آمریکا شود، حاضر است چه کار‌هایی انجام دهد تا مردم در زمان انتخابات قانع شوند و وی را به ریاست جمهوری آمریکا برگزینند.


به عنوان مثال، بایدن در جریان مناظره با ترامپ با جزئیات و به طور دقیق توضیح داد که اگر رئیس جمهور آمریکا شود، این امکان را برای آمریکایی‌ها فراهم خواهد ساخت تا عضو یک برنامه بیمه‌ای در حوزه بهداشت و سلامت با عنوان "بایدن کِر" شوند. این در حالی است که ترامپ تاکنون هیچ حرکتی مثبتی در این حوزه انجام نداده است. بایدن همچنین به کرات گفت که قصد دارد تا حداقل دستمزد را برای آمریکایی‌ها در هر ساعت، از ۷.۲۵ دلار به ۱۵ دلار افزایش دهد.


این درحالی است که ترامپ گفت که این مساله‌ای است که خود ایالت‌ها باید در مورد آن تصمیم بگیرند. بایدن همچنین در مورد اقدامات ترامپ در حوزه مهاجرتی و جداکردن دست کم ۵۴۵ کودک از والدینشان گفت که این رویه‌های وی کاملا غیرانسانی و نادرست هستند. ترامپ نیز در پاسخ اطمینان خاطر داد که از آن بچه‌ها به خوبی مراقبت می‌شود. بایدن این استدلال ترامپ را به نوعی مضحک و مایه آبروریزی آمریکا در سطح جهان دانست.


یک سوال در جریان مناظره بی پاسخ ماند


در بخشی از مناظره میان ترامپ و بایدن، این دو نفر با یک سوال مهم مواجه شدند: آیا دو کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا می‌توانند به این پرسش پاسخ دهند که چرا والدین سیاه پوست در آمریکا به کودکان خود یاد می‌دهند که وقتی با نیرو‌های پلیس و دیگر نیرو‌های اجرا قانون در آمریکا برخورد کردند چه باید بکنند؟


دونالد ترامپ در پاسخ به این پرسش تاکید کرد که وی بیش از هر رئیس جمهور دیگری در تاریخ آمریکا از زمان آبراهام لینکلن، برای آفریقایی-آمریکایی‌ها کار انجام داده است. وی سپس از بایدن نیز به دلیل کارنامه ضعیفش از دهه ۱۹۹۰ به این سو در زمینه انجام کاری برای آفریقایی‌ها آمریکایی‌ها و دیگران، انتقاد کرد. وی سپس تاکید کرد که در هنگام مناظره و در مقایسه با تمام افرادی که در سالن مناظره حضور دارند، کمتر نژادپرست است.


بایدن نیز در پاسخ به این پرسش، راه ترامپ را درپیش گرفت و بار دیگر به یکی از مسائل اصلی کارزار انتخاباتی خود یعنی تاکید بر نژادپرست بودن ترامپ اشاره کرد. وی گفت: آبراهام لینکلن خود یکی از نژادپرست‌ترین روسای جمهور آمریکا بوده است. وی به طور تلویحی از اظهارنظر ترامپ انتقاد کرد. وی در ادامه گفت که ترامپ حقیقتا نژادپرست است و این در کارنامه وی به وضوح دیده می‌شود. هم ترامپ و هم بایدن، به پرسش اصلی پاسخ ندادند و صرفا به یکدیگر اتهاماتی را وارد کردند.


منبع: کبنا


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر