صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹
نشریه هیل:

چگونه کرونا مستأجر کاخ سفید را به‌زانو درآورد؟/ بی‌توجهی به هشدا‌ر‌های بهداشتی عامل احتمالی شکست ترامپ در انتخابات

نظرسنجی‌های متعدد درسطوح مختلف جامعه آمریکا نشان می‌دهند که اکثریت مردم دونالد ترامپ را بازنده میدان مبارزه با کرونا می دانند.
کد خبر : 525616

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، دونالد ترامپ این‌بار با رقیبی روبرو شده‌ است که نه از زور می‌ترسد نه از توهین و تحقیر و نه می‌توان آن را با آتشفشانی از دروغ به زیر کشید. این رقیب جو بایدن دموکرات نیست بلکه ویروس کرونا است.


در حالی‌ که به سیزدهم آبان‌ماه، روز انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک می‌شویم همه‌گیری ویروس کرونا باردیگر صعودی شده است. در این میان ترامپ دست‌ و پا بسته در مقابل این دشمن قدرتمند چیزی برای گفتن نداشته بجز اینکه اعتراف کند که مردم دیگر از شنیدن اخبار کرونا خسته شده‌اند. شاید این‌گونه باشد اما مطابق با ردیاب افکار عمومی دوسوم آمریکایی‌ها بسیار نگران تهدید این بیماری برای سلامتی مردم هستند و 86 درصد هم از تبعات اقتصادی کرونا در هراسند.



بی‌اعتمادی مردم آمریکا به ترامپ در مواجهه موفق با کرونا


به‌جز هسته مدیریتی جمهوری‌خواهان، مردم آمریکا اصلا اعتقادی به مدیریت صحیح ترامپ درقبال بحران کرونا ندارند. بیش از 57 درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی‌ها از مواجهه ترامپ با بیماری کرونا خوشنود نیستند و تنها 40 درصد از سیاست‌های وی حمایت می‌کنند.


یک نظرسنجی جدید به‌وسیله یوگاو نتایج بدتری را به‌اثبات رسانده است. 63 درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که ترامپ از ماسک صورت استفاده نکرده و  فاصله اجتماعی را نیز رعایت نکرده‌است. 60 درصد گفته‌اند که ترامپ از پندهای کارشناسان بهداشتی به اندازه کافی در برخورد با بیماری تبعیت نکرده‌است و 59 درصد هم گفته‌اند که ترامپ خطر کرونا را جدی نگرفت. همین نظرسنجی می‌گوید که تنها هشت درصد شرکت‌کنندگان این نظرات را درخصوص بایدن داشتند.




بیشتر بخوانید:


کسری تراز تجاری آمریکا در دوران کرونا به شدت وخیم‌تر شده است


تلفات کرونا در آمریکا تا اواخر بهمن‌ماه بیش از ۲ برابر خواهد شد




در حال حاضر بایدن در خصوص برنامه مواجهه با کرونا از یک برتری 19‌امتیازی برخوردار است. از روی نومیدی و لاعلاجی ترامپ مجبور شده‌ است که بار دیگر رو به شانه خالی‌کردن از مسئولیت بیاورد و تکنیک وارونه سازی حقیقت را بکار‌گیرد. از جمله طرح این سوال که آیا ترامپ نژادپرست است؟ دستگاه تبلیغاتی ترامپ سپس بر پاسخی همچون خیر وی از زمان آبراهام لینکلن تا به‌حال بیشتر از همه رئیس‌جمهورهای آمریکا به سیاه‌پوستان خدمت کرده‌ است تمرکز می‌کند. سوال دیگر اینطور برای افکارعمومی مطرح شده است که آیا ترامپ درحل بحران کرونا دست روی دست گذاشت؟ همان دستگاه تبلیغاتی سپس بر روی این پاسخ که ترامپ آستین‌هایش را بالا زد و بزرگ‌ترین بسیج عمومی از جنگ جهانی دوم تابه حال را در کشور محقق کرد تمرکز می‌کند و تاکید می‌کند که ترامپ جان دو‌میلیون نفر را که امکان داشت براثر کرونا جان خود را از دست بدهند نجات داد. یک‌چنین بسیج مردمی اصلا صورت نگرفت که اگر می‌گرفت ایالات‌متحده چنین رهبرانی در راس امور نداشت.


برای اینکه رای‌دهندگان آمریکا بتوانند حقایق را از افسانه پردازی‌های ترامپ تمیز دهند، انستیتو سیاست مترقی در ابتدای بهار سال جاری دست‌ به جمع‌آوری مستندات و شواهد ویرانگری‌های کرونا و برخوردهای خام دولت با آنها زد. بهترین این مستندات  و شواهد در گزارش پی. پی. آی به نام شرح افتضاحات کووید-19مده آمده‌است که به‌عنوان پیش‌نویس اصلی این بلای سال 2020 قابل‌استناد است.


شکست ترامپ درانتخابات 2020 در روز اول به‌قدرت رسیدن وی رقم خورد


اصل این افتضاح از اوایل سال 2020 شروع نمی‌شود بلکه به دوازدهم ژانویه 2017 و روز سخنرانی ابتدایی ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور باز می گردد. در آن زمان دکتر آنتونی فائوچی مدیر انستیتو بیماری‌های عفونی وآلرژیک هشدارداد که دولت ترامپ باید آماده شیوع یک بیماری همه‌گیر باشد. این هشدار فائوچی نه‌تنها نادیده گرفته‌شد بلکه بسیاری از افرادی که در خصوص بیماری‌های همه گیر، تغییرات آب و هوایی و دیگر موضوعات بحرانی که جامعه آمریکا را تهدید می کرد اظهار نظر می کردند به دست ترامپ و مقامات کابینه اش اخراج شدند.



در اولین لایجه بودجه‌، ترامپ سهم مراکز جلوگیری و کنتری بیماری‌ها را کاهش داد و از مبلغ موردنیاز برای مبارزه با ویروس ابولا و دیگر بیماری‌های واگیردار کاست.


همین اهمال‌کاری او در توجه به خطر شیوع بیماری‌ها و بی‌توجهی به هشدارهای کارشناسان بود که ایالات‌متحده را به بزرگترین کانون شیوع کرونا تبدیل کرد و به کشته شدن بیش از 220 هزار نفر انجامید. این چشم‌پوشی ترامپ بر واقعیات باعث ورود آمریکا به رکود اقتصادی و بیکاری میلیون‌ها نفر شد. در واقع ترامپ با دست خودش دشمنی را پرورش داد که هم‌اکنون به هیچ ترتیبی نمی‌تواند از شر آن خلاص شود. این کرونا است که ترامپ را از کاخ سفید بیرون خواهد کرد و رقیبش را به جای وی خواهد‌ نشاند.


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

ارسال نظر